Hopp til hovedinnhold

Norsk hip-hop-oppdatering

Lars Vaular og Girson før han ble festival Girson på by:Larm i fjor.

Norsk rap stakk av med seieren forrige helg, i den grad det er noen som vinner by:Larm utover oljepengene. Lysluggen som har begynt å skrive techno for småkriminelle alenemødre har nærmest satt musikk-Norge ut av spill, samtidig som han har inspirert DJ-er rundt om til å lage heftige remixer av ”Gi meg noe bass” og ”Rett opp og ned”. Tipper du finner en del av remixene på Vaulars ”Helt ute på EP” som kommer denne uka, men før det kan du høre Teddy Touch og Even Brennas verk her:

Gi meg noe bass:


Lars Vaular – Gi Meg Noe Bass (Souldrop Remix) by Souldrop

Rett opp og ned:
Lars Vaular – Rett Opp Og Ned (Souldrop Remix) by Souldrop

I tillegg er Haugenstuas store sønn, Jesse Jones, ute å tøffer seg. For rett pris kan du åpenbart få det meste – til og med en musikkvideo, men husk. Jesse føler ikke T-Pain. Video her:

Rett opp og ned:

Hvis du er en av de som enda ikke har lastet ned A-Laget tapen, så må du skynde deg, for du går maaad glipp. Den er det kuleste norsk rap har sett på lenge – minst like kult som ”Rett opp og ned”. Minst. Vi anbefaler spesielt ”Ishe Le”, ”For mye for meg” og ”Ingenting”.

I tillegg til at Joddski har sluppet en fin skive, har Karpe sluppet en like fin singel og Asker-guttene i Bankmenn fortsetter å lage videoer. Denne gangen med selveste Ida Fladen som eyecandy. Men yo – hvem er de andre eyecandyene? Vi vil ha de på dansegulvet vårt. Sjekk ut videoen her.

Og helt til slutt: Det ryktes at Sandra Lyng Haugen og Stella Mwangi lager mjusik sammen. Som folk kan høre på Qualitytimes superarrangement i Spektrum på lørdag. Vi gleder oss.

Les mer