Hopp til hovedinnhold
50 CENT HAR MANGE SJAPPER OVER SEG: (G UNIT/SHADY/AFTERMATH/INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Norsk helg med 50 Cent

Døgnvill i Tromsø tar begrepet «noe for enhver smak» til et nytt i nivå. Fredag 29. august åpner festivalen med 50 Cent, noe arrangørene syns er stor stas. «Det er jo nesten absurd at han tar turen til lille Tromsø», sier festivalsjefen Hogne Rundberg i en pressemelding.

Han legger til av konserten er 50s eneste besøk i Norden i løpet av denne europaturnéen, og at rapperens management har røpet at Fif angivelig gleder seg – sinnsykt – til å få besøke Tromsø.

Det er ventet at 50 Cent har med de to andre medlemmene fra G Unit, Lloyd Banks og Tony Yayo. I sommer slapp gruppen slapp sitt andre album, Terminate On Sight.
730 tok en prat med 50 Cents første kvinnelige artist.

Oppvarmere for Queen-superstjernen er Kaizers Orchestra, mens Madcon, Ida Maria og Knutsen og Ludvigsen spiller på samme scene samme kveld, med 80-tallets store sønn og Limahl og den rare periodens lesbiske datter Samantha Fox et hesteskokast unna.

Etter at 50 Cent går av scenen fyrer The Voice opp med den offisielle etterfesten på Driv, med Juicy som DJ-er og klubbkonsert med Samsaya.

Lørdag skal Halvdan Sivertsen og Steinar Albrigtsen double up på Hovedscenen, med oppvarming fra Sex Pistols, Ane Brun, Amy MacDonald og Travis, mens blant andre Nora Foss Al-Jabri fra Norske Talenter og de tyske veteranene i Boney M på Scene 2.

Moren din er en av dem som har sendt inn sin video til Thisis50.com:


På nettstedet koser 50 seg ved å legge opp bilder som dette, av to av hans tidligere artister.

G Unit i Afrika for å promotere sitt nye album, med en nyslanket Tony Yayo:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer