Hopp til hovedinnhold
FREDERIC ROCKER SLØYFE I MIDTEN MED HOLLY PÅ ARMEN, MED DAMON ELLIOTT, JOSH, AXIDENT, ANGEL & LAURA (PRIVAT)

Norsk gutt (22) filmet Playboy-jente

Klikk på navnet Frederic Esnault så ser du endel av videoene som regissøren har på sin lange CV. Den nyeste er for amerikanske Josh Strickland og hans «Report to the Floor» (produsert av amerikanske Damon Elliott og norske Axident), men artisten (og skuespilleren) kommer i skyggen av gjesten: Den 32 år gamle Playboy-prinsessen/pseudo-MILF’en Holly Madison fra TV3-gladjenteserien The Girls Next Door.

Den 10 år yngre Risør-gutten forteller 730 om innspillingen i Las Vegas:

– Shooten var legendarisk! Alle Playmate-damer vet jo hvordan de skal svinge seg foran kameraet, for å si det pent. Det var helt Texas! De sperret av store deler av casinoene og hotellet (Planet Hollywood), og det var tjukkfullt av fans som skreik og tok bilder. Holly er jo helt rockestjerne i USA. Et annet fun fact er at hele klubbscenen er filmet på en homseklubb… Josh er uberskeiv. Ellers er første scene skutt i Hollys suite hvor det var relativt galemathias. Blod i bamsen? Hele videosettet så ut som en speidergjeng med joggebukse, stå… og videokamera.

– Holly var akkurat det motsatte av det man skulle tro; Hun er super down to earth, og virker som en ganske smart karrierekvinne. Det viste seg at hun drev hele Playboy-sjappa i et par år og greier. Hun trodde forresten at jeg og (produsent) Axident var homo på grunn av måten vi var kledd, så det var snakkis hele tiden. Herregud. Men det var ganske kult å se hvor store superstjerner de er der borte. Det er så jævla høyt nivå. Bottle-service og vip ditt og datt overalt. Folk som svermer rundt og vil ta på dem. Hah! Den siste kvelden ble vi invitert på showet hennes Peep Show hvor man får se puppene og alt mulig. Dæven steike, for et show!

– Hele siste episode av (hennes E!-realityserie) Holly’s World handler om videoshooten, så jeg er jævla mye med. Holly propser hårsveisen min og greier… rørende!

Se Frederick Esnaults Josh Strickland-video med Holly Madison:


Superbonus: Episoden av Holly’s World med Frederic:


Sjekk ut noen av Josh Stricklands låter: WiMP

Nyeste saker fra 730.no

Les mer