Hopp til hovedinnhold
SMUL & SEB (EMMA SUKALIC/SOBO) 

Norsk debutant synger til folkene som stirret på ham på vgs

SMUL & SEB (EMMA SUKALIC/SOBO) 

Etter å ha gjestet låter for Yung Smul («God i formen», «Ensom»), så solodebuterer Sebastian Zalo.  Singelen er produsert av hans norsk-bulgarske kompis Smul, som bidrar vokalmessig.Ifølge Seb tok det tre minutter fra han først hørte beaten til alt var ferdig innspilt for hans del. Mixtapen til Horten-gutten kommer – angivelig – snart.
SEB (EMMA SUKALIC/SOBO) 

Sebastian, hva tilfører du den norske musikkscenen?
– Jeg kan synge bedre enn de andre, jeg stunter på hypebeasts i klær kjøpt på Fretex og jeg gjør alltid rent bord.
Hva handler «Du ser» om?
– For min del handler den om at folk så rart på meg på vgs når jeg swægga rundt i mine Raf Simons-bowlingsko, og folk så rart på meg fordi de ikke skjønte greia. Men de visste ingenting. For Smuls del handler det om å slå opp med en dame.


SWÆGG (EMMA SUKALIC/SOBO) 

Hvordan er det å ha Unge Smul som produsent?


– Det er plagsomt å ha Smul som produsent fordi han bare er på UiO og leser hele dagen.


Bortsett fra det… Hvordan er han en god venn?


– Han er en god venn på den måten at hvis jeg er blakk så låner han meg penger med renter.

 
Sjekk ut Sebastian Zalos debut «Du ser»:
  
Den første musikkvideoen til Yung Smul (19) ser du: Her  

Nyeste saker fra 730.no

Les mer