Hopp til hovedinnhold
KIM KØSTE ALIAS... KØSTE (SONDRE FORMO LINDHEIM)

Norsk-dansk videopremiere: – Norge trenger mer #NSFW!

KIM KØSTE ALIAS… KØSTE (SONDRE FORMO LINDHEIM)

Pop-rap 4 life?

23 år gamle Kim Køste har tidligere skapt lettbeinte undergrunnshits som «#KONEFRI», og slipper i dag en hakket hardere låt, med en tilhørende grov musikkvideo. Rapperen og produsenten er opprinnelig dansk, men bor nå i Nittedal. 

Se premiere på «Ut på by’n» etter en kort prat med artisten via mail. 

Hei Køste! Hvor mye av det du rapper om er sant? 


– I og med at dette er ment for å være en låt basert på «youtube»-formatet, så er det klart at man har lagt til ting for å gjøre den mer likbar. At jeg har med meg Mastercard og spanderer på alle er bare ønsketenkning, hehe. Realiteten er jo at jeg selv så vidt har råd til en pils når jeg er ute. Hard bransje!

– Men hvis man ser hele låta under ett, så tror jeg mange stiller seg det samme spørsmålet hver gang før de drar ut. Hvem vil jeg være i kveld? Hvilken maske skal jeg ta på for å bli likt? 

Hva er ditt drøyeste partyminne?

– Mitt drøyeste partyminne tror jeg er en av hytteturene gjengen har dratt på. Masse flotte mennesker, som er så altfor trygge på seg selv, og ikke minst på hverandre. Pluss alkohol, det er dømt til å bli bra. Vi tok tur om å vise hverandre de beste sexstillingene… Live. Ingen jomfru kan drømme om bedre seksualundervisning. 

Fortsetter under

Videoen til «Ut på by’n» er tidvis ganske #NSFW, hva tror du venner og familie vil si? 
– Jeg synes og tror at Norge trenger mer «NSFW»-videoer, som vel og merke er laget med stil. I denne videoen så er det jo aldri tenkt at det er det som skal bære den. Og i det «nakne» verset fokuserte vi utrolig mye på at det aldri skulle se ut som at de hadde sex, eller at det skulle hinte til noen form for fetisjisme. Jentene skulle fungere som en øyeåpner til publikum, få dem til å senke skuldrene… Og rett og slett bare nyte…

– Jeg synes vi gjør det litt for lite om dagen. Nyter ting, setter pris på alt det fine som faktisk er rundt oss. Det handler vel egentlig i bunn og grunn om hvilke briller man tør å ta på seg før man ser videoen. Familie og venner vet hva jeg står for og de heier som bare rakkern. 
Hva er målet ditt som artist? 

– Målet mitt som artist er først og fremst å ha det gøy. Jeg elsker det jeg driver med og siden jeg signerte med multikanalsnettverket NordicScreens har jeg fått så blod på tann at det halve kunne vært nok.

– Mitt neste mål er å kunne hjelpe andre ukjente frem, fordi det er så utrolig mange der ute som jobber så hardt for å få til det de vil, men unnlater å bli sett fordi de ikke kjenner de rette folka eller ikke har pengene. Jeg vil være med å farge Norge som underholdningssamfunn. Og kanskje ta med meg noen litt andre farger enn rød, hvit og blå.


Se videoen nå, produsert av Kristian Leerand og LeerandPhotography

Se også: Syretripp fra Mo i Rana (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer