Hopp til hovedinnhold
NYERE NORSKE TONER OG KLASSISKE SVENSKE HITS BLIR AMERIKANSKE TENÅRINGSDRØMMER (EMI)

Norsk blondine inspirerer Katy Perry

Da Katy Perry gikk i studio med Dr. Luke, tok hun med seg musikk fra artister som inspirerte henne, blant andre ABBA og den norske danseløvinnen Annie.

– Jeg tror hun ville ha det moro på dette albumet, sier stjerneprodusenten til Entertainment Weekly, forteller Lydverket.

– Hun er en badass. Hun har en åsåm stemme, og hun skriver veldig gode tekster. Hun vet hva hun vil si.

Selv om den portugisisk-amerikanske (alias latina?) 25-åringen altså er fan av Annie, en favoritt blant glad-DJ-er over hele verden, er hun også klar for å forsøke seg som melankolsk singer-songwriter.

– Jeg sliter med ideen om at jeg kun er en «club-banging»-aktig jente. Jeg tror mitt mesterverk vil komme når jeg er gravid, barbeint med en gitar og lager en akustisk plate. Det er sjelen min. Jeg vet også at jeg kan få en arena full av mennesker til å hoppe. Det er forskjellige magiske tricks. Jeg trenger ikke spille alle kortene mine på en gang.

Katy er i ferd med å få en ny internasjonal smash. Hør hennes nye singel og se henne i studio med sin røykende Cali-hjemmegutt her.

Annie svarte ikke på vår tekstmelding med spørsmål om hvordan hun synes det er å inspirere Katy. (Sadface. Men kanskje hun svarer senere.)

En norsk artist som Katy kanskje ikke føler er Ida Maria. Nesna-jenta mener Katy «ikke er ekte» og at hun er «et produkt».
Platen Teenage Dream kommer etter planen i salg 23. august.

Annie er aktuell med albumet Don’t Stop:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer