Hopp til hovedinnhold
(SKJERMBILDE YOUTUBE)

Norsk artist tiltalt for voldtekt og grov vold

(SKJERMBILDE YOUTUBE)

Den 21 år gamle rapperen Skarrss er tiltalt for voldtekt og grov vold mot en 20 år gammel kvinne, forteller TV 2


Voldsepisodene skal ha skjedd i 2016 etter at tiltalte og fornærmede begynte å chatte via Facebook. 
Da de på et senere tidspunkt tok taxi fra Oslo til Ullensaker, kom tiltalte i klammeri med sjåføren og endte opp i ambulanse. Etter at de forlot sykehuset og dro hjem til tiltalte i Ullensaker, hevdet mannen at fornærmede hadde stjålet dop fra ham. Voldtekten og den grove volden skal ha skjedd som følge av dette.  


– Hun ble frihetsberøvet, utsatt for ulike typer vold og en voldtekt, sier aktor Andreas Schei.


Tiltalte erklærer seg delvis skyldig, men hevder at de to hadde frivillig sex på initiativ fra fornærmede. Ifølge TV 2 sier mannen at han ble «sjokkert» da han ble tiltalt for voldtekt. Kvinnen sov over hos tiltalte etter voldsepisodene, men hevder hun ble dopet ned. Blodprøvene dagen etter viste ingen tegn til dop, noe hun mener skyldes at hun kastet opp i forkant.


Kvinnen skal ha slitt med angst og depresjon etter episoden. Småbarnsfaren hevder at han har hatt det «helt jævlig».


– Jeg sliter med å sove, har hatt alkoholproblemer og har mistet noe av familien min, sier Skarrss.


– Jeg våkner opp til trusler hver dag. Noen ganger tør jeg ikke å gå ut. Jeg får meldinger om hvor stygg jeg er, men det er jeg blitt vant til. Det er bare mye hele tiden og en ekstra byrde jeg ikke hadde trengt i livet mitt.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer