Hopp til hovedinnhold
NORSK SOON-TO-BE-STJERNE (INDIANER/REPUBLIC)

Norsk-amerikansk hitvarsel! Dagny følger endelig opp debuten

NORSK SOON-TO-BE-STJERNE (INDIANER/REPUBLIC)

Hvor mange norske artister får global suksess med sin aller første singel? Dagny gikk fra å være et ukjent navn til å bli en av årets største norske snakkiser, takket være det energiske pop-monsteret «Backbeat». 

18 millioner Spotify-streams senere har Tromsø-sangeren blitt signert av Republic Records i USA (Ariana Grande, Nicki Minaj, The Weeknd, James Bay, Lil Wayne, Zendaya), og forventningene før oppfølgeren har vokst enormt i både inn- og utland. 

 

Heldigvis innfrir Dagny til de grader. 

 

Ferske «Fool’s Gold» har nå snikpremiere via YouTube, men er ennå ikke tilgjengelig via andre streamingtjenester. Hør den fantastiske nye låten nedenfor. 

På oppfølgeren teamer Dagny opp med den over gjennomsnittlig kjekke og talentfulle Michigan-sangeren BØRNS

– Det var Tommy (English, produsent red.anm.) som introduserte sangen til BØRNS som igjen elsket den. Da jeg hørte hans feature for første gang var låten komplett for meg. Han er en fantastisk sanger og låtskriver og jeg synes han gir låten en ny dimensjon, forteller Dagny via e-post. 

BØRNS har selv bare lovord å si om den London-baserte sangfuglen. 

 Jeg lover, etter å ha hørt demoen én gang nynnet jeg på den i en uke. Jeg er «stoked» for å være med på Dagnys singel, det er en tidløs «jam». 

Den norske 25-åringen forteller videre at «Fool’s Gold» ble til etter en samtale om den første forelskelsen. 


– 
Ingen av oss opplevde at det varte evig – slik vi selvsagt var overbevist om at de ville på daværende tidspunkt, men vi husker alle hvor altoppslukende den følelsen var. Låten handler om å se tilbake på et forhold og innse at det kanskje ikke var helt det du først trodde. Og det store spørsmålet du stiller deg selv: om du noen gang vil kjenne den følelsen igjen, avslutter Dagny. 


Norske artister bør bli inspirert og/eller sjalu. Hør nydelige «Fool’s Gold» feat. BØRNS her: 

Se også: Dagny på by:Larm

Nyeste saker fra 730.no

Les mer