Hopp til hovedinnhold
EVAN ROSS SOM DONNIE OG GILLIAN JACOBS SOM LESLIE (CITY LIGHT PICTURES)

Norsk-amerikaner i drøyt drama

Evan Olav Næss har lenge vært mest kjent som sønnen til Diana Ross og norske Arne Næss Jr., men han er godt i gang med å bygge opp en troverdig skuespiller-CV. 20-åringen debuterte som lillebroren til rapstjernen T.I. sin rollefigur i 2006-filmen ATL, og har i etterkant valgt tyngre materiale.

Hans nyeste, Gardens Of The Night, forteller den lite hyggelig historien om Leslie, spilt av Gillian Jacobs, og Donnie (Evan) som hver for seg blir kidnappet av den samme eldre mannen, som holder dem fanget i ni år. Leslie tror sine foreldre er døde, mens Donnie blir fortalt at han ble solgt av sin mentalt syke mor.

I nåtiden er begge 17 år og bor på gatene i San Diego, hvor de gjør hva de kan for å overleve. Noe som inkluderer prostitusjon.

Tom Arnold, som vanligvis er klovn i komedier, har rollen som den utradisjonelle kidnapperen, mens John Malkovich spiller en rådgiver som forsøker å hjelpe dem.

Traileren til Gardens Of The Night:

Produsent, manusforfatter og regissør Damian Harris begynte å planlegge filmen allerede på 80-tallet, motivert av et melkekartongbilde av en savnet jente og en Newsweek-artikkel om barn som forsvinner.
Filmen ble nominert til en Gullbjørn på filmfestivalen i Berlin, og vant kritikerprisen på Deauville-festivalen i Frankrike. Offisiell premiere er i USA i neste uke.
Den norsk-amerikanske Connecticut-gutten Evan, som vanligvis bruker Ross som etternavn, er (naturligvis) også en sanger, og planlegger å gi ut sitt debutalbum til neste år. Sjangeren blir (selvsagt) R&B.
Hans norske far, Arne Næss Jr., døde i en klatreulykke i 2004.

LESLIE OG DONNIE SOM SMÅ (CITY LIGHT PICTURES)

(CITY LIGHTS PICTURES)

(CITY LIGHT PICTURES)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer