Hopp til hovedinnhold
KAYA WILKINS ALIAS OKAY KAYA + HÅKON NJØTEN ALIAS HAWKON (HOT CHARITY RECORDS/SUSANNE SUNDFØR) 

Norsk ♥: Hawkon hyller Okay Kaya ♫

KAYA WILKINS ALIAS OKAY KAYA + HÅKON NJØTEN ALIAS HAWKON (HOT CHARITY RECORDS/SUSANNE SUNDFØR) 

Har du noen gang blitt så inspirert av noen at du gikk rett hjem og laget et lite verk inspirert av personen? Det skjedde med Hawkon. Vestlendingen kjent for en rekke band, artistnavn og Idol 2004-deltagelse var på by:Larm-konserten til Okay Kaya i 2015, og ble mektig imponert. 

I dag slipper Hawkon singelen «OK Kaya», hentet fra det kommende albumet Vulnerability1000. Hør premiere på låten nedenfor. 

– Jeg er fan av Kaya. Hun lager litt sær og veldig personlig pop-musikk, og har gøts nok til å dele det med verden. Det inspirerer. Det er ikke så mange som tør å gjøre det en elsker for så å vise det frem. Folk er ofte flaue over sine «hemmelige ting» fordi de føler at de ikke er gode, eller riktige nok. Det er det jo egentlig ingen god grunn til. Din «hemmelige ting» trenger ikke nødvendigvis å være musikk – det kan være alt mellom himmel og jord, forteller Håkon til 730.

–  Faren min, for eksempel, han bor i en liten bygd og elsker å snekre finurlige ting som han viser fram på Facebook. Gjett om det gir han og vennene hans noe å snakke om! Det gir litt glede og litt inspirasjon til mange. Så. Takk til Kaya. Takk til pappa. Takk til alle som gir litt av seg selv så vi setter litt farge på dette ellers litt grå samfunnet, avslutter artisten klokt. 

Hør Hawkons lekre «OK Kaya» feat. Valentina her: 

«OK Kaya» er produsert av David Sugar, Peter Jarrett og Erlend Mokkelbost.

Se også: Klubbete R&B fra eks-Idol

Nyeste saker fra 730.no

Les mer