Hopp til hovedinnhold
NOEN LÆRER ALDRI (WARNER BROS PICTURES)

Norgespremiere: Ice Cube som lærer

NOEN LÆRER ALDRI (WARNER BROS PICTURES)

Amerikanske komedier fra high school? Der finnes ikke rent få. Du vet, klassike filmer der vi får et innblikk i livet til en eller annen ungdom og vedkommendes opp- og nedturer.

I Fist Fight er det derimot ikke elevene som står i fokus, men lærerne.Spillefilmen følger vår homie Ice Cube, som er lærer ved Roosevelt High School. Han tikkes dog til randen av gjønete elever, noe som resulterer i oppbyggingen til nevekamp. Med en annen lærer, spilt av Charlie Day (Horrible Bosses, It’s Always Sunny in Philadelphia)!

Fortsetter nedenfor


movie friday damn ice cube chris tucker


Fist Fight har norsk kinopremiere i dag (24. februar), men takket være teknologien – fly – har vi allerede sett den i land som er raskere ute enn fedrelandet. Om det var verdt det er et annet spørsmål, men New York Daily News virker i alle fall meget fornøyde:

– Det er uvanlig at en film med så mange F-bomber og tegninger av menns kjønnsorgan, har en såpass vittig Ken Burns-humor. Fist Fight er en knockout, skriver de.

Ja, den har absolutt masse artige scener og idéen er god, men manuset virker litt travelt unnagjort?

Noe som er litt… synd… når navn som Tracy Morgan (30 Rock, Cop Out, Saturday Night Live), Jillian Bell (22 Jump Street, Bridesmaids), Dean Norris (Breaking Bad, Little Miss Sunshine, Terminator 2: Judgment Day), Christina Hendricks (Mad Men, Drive, Hap and Leonard) og JoAnna Garcia Swisher (American Pie 2, Once Upon a Time, Not Another Teen Movie) også er med.

Fortsetter nedenfor.

mad men christina hendricks joan holloway joan harris severance

Men herlighet, om du er på leting etter en lettbeint komedie og har et snev ungdomsskoleelev-humor er jo Fist Fight midt i blinken!

Noen scener er virkelig funny på ekte, også uten ungdomsskoleelev-humor.

Se traileren til komedien regissert av Richie Keen (It’s Always Sunny in Philadelphia, Hooked) her:
Se også
: Ny bok: N.W.A. før de var N.W.A. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer