Hopp til hovedinnhold
NICE SCENEBOOST (ERIK FIVE GUNNERUD/ERIKFIVE.COM/730)

Norgesbestevenn skuffet ikke

I 2003 fylte 50 Cent opp Oslo Spektrum (med Paperboys og Fabolous som oppvarmere), og jaggu har muskelbunten fra Queens klart å holde seg relevant.
Nuvel, han er ikke like glovarm i 2010, jamfør lokalnedjusteringen til Sentrum Scene, men det kan også skyldes at Curtis er en sertifisert norgesvenn. Han svinger innom norske byer hvert år, noe som gjør konsertene litt mindre eksklusive. 
Det betyr ikke at fredagens ekstremt utsolgte show ikke ble oppsving. 50, Lloyd Banks, Tony Yayo og DJ Whookid, med litt hjelp fra T.I.s eks-R&B-artist Governor (og oppvarmer A-Lee, som vi ikke rakk) hadde balletak på publikum fra første sekund, og holdt koken i nesten to timer.
En råproff, upersonlig, drøyt rutinert superstjerne.
Responsmessig ble «In Da Club» selvsagt høydepunktet, selv om den ikke matchet galskapen i Spektrum for syv år siden. Hvis det vi filmet med telefonen ble brukbart, skal vi legge det opp etterpå. Eller, vi legger det opp uansett. (Oppdatert: Se her!)

Det var stas at Fif tok ferske, Dr. Dre-produserte «Death To My Enemies», fra hans seneste, undervurderte Before I Self Destruct.

Nedenfor er barske bilder fra konsertgraven og et par bloggebilder. Hva er bloggebilder? Snapshots vi tok med telefonen og små tullekameraer.

Tilsammen kastet Fif tre hatter ut i salen (Anders Lindholm/cAndy)

Lloyd Banks er glad i sin nye, tøffe gatehit «Beamer, Benz or Bentley», som det virket som få hadde hørt – her er svaret: Nissan, Honda, Chevy (Anders Lindholm/cAndy)

Grafs (Anders Lindholm/cAndy)

(Anders Lindholm/cAndy)

(Anders Lindholm/cAndy)

Oppsving (Anders Lindholm/cAndy)

Vaktmester Kokain-Tony (Erik Five Gunnerud/Erikfive.com/730)
 

Grafs 2 (Erik Five Gunnerud/Erikfive.com/730)

(Erik Five Gunnerud/Erikfive.com/730)

(Anders Lindholm/cAndy)

Sky eller skinn? (Erik Five Gunnerud/Erikfive.com/730)

(Erik Five Gunnerud/Erikfive.com/730)

(Erik Five Gunnerud/Erikfive.com/730)
Fine bilder?
Her er et par bloggete amatørsnapshots via vår intern Chioma:

Unge, håpefulle gladjenter i backstagetrappen, iført freidige elskovsheels (Chioma/730)

Detroit-stjernen Dwele spiller i Konserthuset med Angie Stone på søndag, mens hele Nesoddens Silje Larsen Borgan og (grisete Christine Dancke) spiller på P3 hver lørdag klokken 20:00 (730)

(730)

(730)

Fri alder-galleriet laget mest bråk da Fif spurte hvem som fyrer opp – men vi tipper strejte Curtis ikke røyker (730)

Det obligatoriske Ida Fladen/RykkinnFella-bildet (730)

(730)

(730)

Fiffen liker Fifty (730)

(730)

Chioma så på en spennende fotballkamp med 50 backstage (Farojournalen)

Compact Disc-DJ Whookid og Patski og Chris alias Juicy spilte opp til dans på etterfesten på Cayenne alias gamle Cosmo sammen med Qualitytime og NRJ (ClubJuicy.no)

50 Cent dro en ny låt som i følge Juicy hørtes ut som den var produsert av David Guetta – deres kompis, gladgutten Yayo, ville ha mer å drikke og høyere lyd på mikrofonen (ClubJuicy.no)

Superblogger Victoria Serine (<3 <3 <3) var ute og luftet seg (730)

PS: Fredag 19. mars har Juicy Norges hotteste klubbaften; Samantha Ronson på Barbeint i Oslo. Kanskje med Lindsay Lohan på slep. Muligens dette blir Perez Hilton-mat.
Dagen etter ble 50s vakt arrestert i Køben etter denne episoden: Se video!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer