Hopp til hovedinnhold
FOR OPPTATT FOR INTERNETT (MAU5TRAP/BIG BEAT)

Norgesaktuelle Skrillex: «Dubsteps mest forhatte mann?»

FOR OPPTATT FOR INTERNETT (MAU5TRAP/BIG BEAT)

– At jeg har valgt å jobbe med akkurat denne rytmen og dette tempoet, er rett og slett fordi det får folk til å bli helt ville. Stilen funker. Jeg prøver ikke egentlig å lage dubstep, sa den dødspopulære/hardt hatet på Los Angeles-produsenten Skrillex til The Guardian tidligere i høst.
 
– Jeg får ikke med meg at folk misliker det jeg driver med, fordi jeg har ikke tid til å sitte på nettet. Jeg er busy med å spille shows, og på alle konsertene mine får jeg jo alltid bare kjærlighet.
 
Selv om norgesaktuelle Skrillex’ skamløse fistpump-anthems ikke nødvendigvis gir deg gåsehud, så har brostep-hunk’en fått mye skryt fra blant andre de superserr’e dubstep-pionerene Skream og Benga for «First of the Year (Equinox)» fra sin EP More Monsters and Sprites som droppet i sommer: 
 

Fortsetter nedenfor.

 
Den androgyne kjekkasen Sonny John Moore var opprinnelig vokalist og gitarist i emorockebandet From First To Last, før han brøt ut og gjorde sin første soloturné i 2007 under DJ-aliaset Skrillex. Det har vist seg å være en bra move for 23-åringen, som  nå kan skilte med nærmere 100 millioner visninger for sine YouTube-snutter, 300 spillejobber i året, og tette remix-oppdrag fra megakjendiser som Lady Gaga og Bruno Mars.
 
Tid til en fest blir det også.
 
– Jeg tar ikke masse heavy dop hele tiden, selv om folk som ikke kjenner meg påstår det. Vi havner seff fort på fylla når vi spiller så mange gigs. Det er ikke noen bedre følelse enn å være drita med kompisene i en hotellsuite som er større enn husene vi vokste opp i, og tenke at det er musikk jeg har laget som har fått oss hit.

Les mer