Hopp til hovedinnhold
CAUGHT IN TAPE (YOUTUBE)

Norgesaktuelle EDMenn: – Dere kommer til å svette noe grasalt

CAUGHT IN TAPE (YOUTUBE)

EDMmmmmmmmmm. Hva vet du om den norgesaktuelle superduoen Jutty Ranx? Alias Jaakko Manninen og Justin Taylor? Ikke nok. Vi snakker altså 50% finsk og 50% Los Angeles-isk, euforisk, elektronisk dansemusikk som selger som hakka møkk i for eksempel Italia.

Sean Paul bare – Jutty yo! Sjekk ut godguttas hitsingel «I See You» her:
 
(Fortsetter under.)


 
Beskriv Jutty Ranx’ musikk med 5 velvalgte ord.
 
– Varm, mystisk, spastisk, fryktløs og uovertruffen.


Finsk-amerikanere… det er ganske eksotisk. Hvordan representerer den finske delen dere?
 
– Via sene nattetimer med drikking og en forkjærlighet for blondiner.
 

Hva kan du fortelle om oppfølgeren til «I See You»?
– «Lover & A Fool» er andre del i kjærlighetshistorien. Den handler om en psykedelisk ut-av-kroppen-opplevelse hvor kjærligheten er så sterk at du ikke kan skille hvor kroppen din slutter og resten av verden begynner.
Jøss? Hvilke fem låter spiller dere mest akkurat nå?
– Tame Impala «Apocalypse Dreams», A$AP Rocky «Fuckin’ Problem», Big Sean feat. Kendrick Lamar & Jay Electronica «Control»,
Daft Punk «Lose Yourself to Dance», Of Montreal «Fugitive Air»Tabloid spm-alarm: Hva er det beste og verste med Miley Cyrus?
 
– Det beste med Miley Cyrus er at det ser ut til at hun vet hvor man får tak i god DMT. Det verste er at hun representerer alt som er feil med over-seksuell, amerikansk ungdomskultur.
Hva kan nordmenn forvente av konserten deres i Oslo?– Et energisk band som får dere til å svette noe grasalt, og en kveld dere aldri vil glemme.
 
Jutty Ranx spiller på Blå fredag 27. september. Billetter Fistpumpkin spice latte? Bli med Deadmau5 & Pharrell Williams på kaffeslaberas (video)

Les mer