Norgesaktuelle Cardi B er naken og farlig

26. jun 2019 kl. 16:44

Du vil ikke ha Cardi B som fiende (skjermbilde, Warner)

Free Cardi?

Pass på hvis du skal på Kadetten neste uke!

Førstkommende tirsdag spiller Cardi B (etter planen) for aller første gang i Norge. I fjor sommer avlyste hun Palmesus i Kristiansand fordi hun var høygravid med vesle Kulture.

26-åringen, som snart er aktuell på kino med Jennifer Lopez i Hustlers, varmer opp til Sandvika-gigen med en voldsom musikkvideo.

Den farlige snutten starter med at Cardi B kysser en kvinne og tar seg en sigg, før hun lader gønneren og drar på en blodig drapsferd.

Bronx-jenta (og en haug med andre jenter) er av ukjente grunner kliss naken, dog med sensurerte brystvorter og underliv for å ikke støte YouTube.

Når hun ikke er naken, så kler hun seg i norsk design via London-baserte Edda Gimnes’ merke EDDA:

View this post on Instagram

CARDI B WEARING EDDA LOOKING🔥🔥🔥🔥🔥PRESS MUSIC VIDEO JUST DROPPED💥🔥💚💜💚💜Styled by the Amazing @kollincarter 💜👌🏼👌🏼Wouldn’t have happen without the incredible @ellentes 💜 @genevievepin @kopenhagenfur 💜💜💜Make up by @erika_lapearl_mua Hair by @tressesxsandrine 💚#styledbykollincarter #Repost @iamcardib PRESS MUSIC VIDEO DROPS TOMORROW AT 10Am!

A post shared by EDDA GIMNES (@edzgimnes) on

Rett ut av Lichfield:

Orange is the new Black (skjermbilde, Warner)

Musikkvideoen til KeY Wane- og Slade Da Monsta-produserte «Press» er regissert av Jora Frantzis, som også laget videoene til «Money» og «Be Careful».

Se den kliss nye videoen her:

PS: Cardi avlyste nylig konserter på grunn av plastisk kirurgi

Se også: Alt fra årets BET Awards med blant andre Cardi, Lil Nas X og Lizzo