Hopp til hovedinnhold
MOOD (WARNER) 

NORGESAKTUELLE Bruno Mars til 730: – Jeg føler at dette bare er begynnelsen!Oppdatert 15. november:

Hurra! Vår nye kompis løy ikke, Bruno Mars kommer til Norge og Telenor Arena 24. mai!

Billettsalget starter førstkommende mandag (21. november) via Ticketmaster. Vi gleder oss!

Meld deg på Facebook-eventet til The 24K Magic World Tour her.

VIL DU HELLER HA BILLETTER HELT GRATIS?

Live Nation disker opp, send en mail til [email protected] der du forteller hvem du vil ta med deg dersom du vinner. Vi trekker et par vinnere. 

Lykke til! 

Sak fra 11. november

Det er mange som ønsker å bli store musikere der ute, men få kan strekke seg like langt som Bruno Mars. Peter Gene Hernandez, som den Hawaii-fødte musikeren egentlig heter, kan nemlig med rette skryte av å være en av tidenes bestselgende!


Av 20 nominasjoner har han vunnet fire Grammys, og er verdens yngste (hittil) til å headline Super Bowls halftime show i 2014. Ifølge Billboard landet han også sine fem første 1.-plasser på Hot 100-lista fortere enn noen annen mannlig artist, siden Elvis Presley.

Noe som neppe skadet selvtilliten på en som ble kalt «Little Elvis» som liten:

Fortsetter nedenfor.

Med andre ord var det en ekte stjerne vi fikk møte på vår reise til Mars Stockholm tidligere denne uka, en stjerne som har skint på scena omtrent siden han lærte å gå.

Til 730 kunne han fortelle at dette alltid var hans sti, da han ikke er god til noe annet. Vel, når du kan synge, danse og spille blant annet gitar, bass, piano og trommer er det kanskje ikke vits i å bruke tiden til å utforske andre talenter.


Hans tredje album er rett rundt hjørnet, nærmere bestemt 18. november, og verden har allerede omfavnet singlene «24K Magic» og ferske «Versace on the Floor».


Vi møtte en smørblid Bruno Mars i Stockholm, som tok imot 730 med åpne armer. 

Hvordan er nervene rett før nytt album?


– De er fine! Nervene er mer tilstede når jeg er i studio, men dette er alt jeg kan tilby – så…


Albumet har fått tittelen 24K Magic, hva representerer det?


– Jeg ønsker at folk skal komme seg på dansegulvet, jeg vil at folk skal føle seg fabulous, jeg vil at de skal høre at jeg smiler mens jeg synger låta, og jeg vil at de skal smile.


Ja, takket være din musikk kan alle føle at de går nedover gata i Versace om de lukker øynene.


– Haha, jess!


Fortsetter nedenfor.

MOOD (WARNER) 


Din «Billionare»-låt med Travie McCoy, det er noen år siden nå og mye har skjedd siden. Om du hadde skrevet den låta i dag, hvordan hadde den ønskelista sett ut da? Du har jo kunnet krysse av mye! 

– Alt jeg vil er å lage bedre sanger, bedre show, bedre musikk og bedre musikkvideoer. 

Kan det virkelig bli ENDA bedre altså? 

– Ja absolutt, jeg føler at dette bare er begynnelsen! 

Du tok med Nico & Vinz på turné for to år siden, hvordan skjedde dette?


– Ja! De er flotte karer og veldig talentfulle. Noen nevnte det til meg og spurte hva jeg tenkte om å la Nico & Vinz åpne showet. Da sa jeg «absolutt! AM I WRONG?!» *Begynner å synge på den norske hitten* 

Fortsetter nedenfor.

Bandet The Hooligans har fulgt Adeles co-writer hele denne reisen, noe som gjør både musikken og live-opptredener til en opplevelse utenom det vanlige. Broren spiller trommer og låt-medskriver Philip Lawrence har vært med i over ti år.

– Du vet, det var ikke som en audition, disse karene er folk jeg har truffet på denne reisen, og på mange måter har håndplukket, forteller den suksessrike 31-åringen som i likhet med kjente musikere han hørte på i oppveksten ikke ønsker å ta snarveier. 


Har du noen crazy historien fra karrieren så langt da?

– Nei, alt har egentlig vært helt flott!


Ingen gærne fans?? Må jeg kaste en stol for at du kan ha noe å fortelle i fremtiden?

– Haha ja, du må sparke noe ned fra bordet! Neida, men ingenting.

Fortsetter nedenfor.LIKE FØR TING BLE SPARKET NED (SELFIE/730) 


Med valg-sirkuset i statene, hvordan er det å være helt her borte og likevel føle buzzen?

– Ja, det er mye! Jeg føler det er mye som skjer generelt i verden, og bare en skrur på nyhetene får en se masse. Folk trenger musikk nå mer enn noen gang, tenker jeg. Og forhåpentligvis kan jeg bidra der.

Når Narcos og Daredevil-fan Bruno Mars neste gang står på en norsk scene er ikke satt ennå, men det er vel ikke til å legge skjul på at også nordmenn er glad for hans musikkbidrag til samfunnet.

Bonus: Hør Brunos første innspilling, en låt han som 4-åring, med hjelp av faren, skrev til sin mor (som dessverre døde brått i 2013) på enten fødselsdag eller morsdag!

SMELT!


Avslutningsvis hinter Bruno om at han kanskje kommer til Norge på nyåret, og feirer med noen kraftsalver når lydopptakeren skrus av. 

– … Tar vi fortsatt opp? Kan jeg banne nå?

Kjør på! 

– !@f#2l$»%! Vi sees i Norge, da! 

<3

Gled dere til det nye albumet 24k Magic som kommer 18. november! Inntil videre er det bare å sette tittelsporet på repeat, og late som garderoben din er skjenket av Versace:

Se også: Surprise! The xx er tilbake med et smell

Les mer