Hopp til hovedinnhold
(INSTAGRAM)

Norgesaktuell hunk stiller opp naken med kjæresten

(INSTAGRAM)

Som at fansen ikke hylte nok for Cody Simpson… Da australieren spilte på Sentrum Scene i Oslo i fjor var det en helt absurd stemning i lokalet, og lydnivået blir trolig enda høyere når hunken spiller i Bergen og Stavanger henholdsvis 26. og 27. april. Blir du lysten på konsert etter bildet nederst kan du finne billetter her.

Nå viser den ferske 18-åringen altså en mer «voksen» side sammen med kjæresten Gigi Hadid (snart 20). Gigi who? Av og på-kjæresten er modell og «TV-personlighet» med kjente venner (blant annet Kendall Jenner), og hun er datteren til Yolanda Foster fra The Real Housewives of Beverly Hills.

Fortsetter under


HÅNDKLEKLEDDE MODELLER, SKUESPILLERE OG ARTISTER (MARIO TESTINO)

Vil du vise frem kroppen uten å bli sett på som tacky er det best å gjøre det for en kjent fotograf, så blir det liksom kunst. Cody og Gigi stilte ikke opp for Terry Richardson, men den mer anerkjente kjendisfotografen Mario Testino. Peruaneren er hovedsaklig kjent for å skyte for moteblader som Vanity Fair og Vogue, motehus som Burberry, Versace og Gucci, samt stjerner som Madonna, Britney Spears, Lady Gaga, Gisele Bündchen og prinsesse Diana. 

En av Testinos spesialiteter er «håndkle-serien», hvor kjente fjes stiller opp uten trusa. Og det første paret som bidrar med sine kropper er altså Cody og Gigi. Gratulerer så mye. 


(MARIO TESTINO/INSTAGRAM)

Se også: Cody Simpson og Justin Bieber vil hjem til mamma

Aldri glem: Cody Simpson smeltet norske hjerter 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer