Hopp til hovedinnhold
GJETT HVEM SOM ER JURISTEN (EGET SELSKAP)

Norges feteste nye unge rockeband mister medlem

GJETT HVEM SOM ER JURISTEN (EGET SELSKAP)

Etter fem kjappe singler via sin egen label Eget selskap så har Great News blitt en av de store nye favorittene innen ung norsk rock. De ble i alle fall umiddelbare favoritter under årets by:Larm, Øyafestivalen og Bergenfest.


Men etter ett år så gir trommisen Lars Henrik Stoud Platou seg.


Istedenfor å være artist så skal bergenseren jobbe som jurist.


– Great News ble større enn vi hadde tenkt. I hvert fall større enn jeg hadde tenkt. Jeg mener bandet trenger noen som kan være hundre prosent investert. Selv føler jeg at jeg ikke kan forplikte meg fullt ut, sier han til
BA.


Den siste konserten sammen gjorde de på Hulen i Bergen i forrige måned.


Eller kanskje ikke siste.


– Jeg håper Great News blir verdens største band. Skulle de trenge meg, stepper jeg gjerne inn.

Fun fact: Lars Henrik har musikalske stjerner i «familien», da han er broren til kjæresten til Kygo.


Great News’ gjenværende medlemmer Even Kjelby og Ole Kristian Einarsen jakter nå altså på ny trommeslager.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer