Hopp til hovedinnhold
(SOPHIE ELISE)

Sophie Elise Isachsen (17): Norges blondeste bloggebabe? ♥

HI HATERS! (ALLE FOTO: SOPHIE ELISE)

Du får gjerne kalle 17 og 3/4 år gamle Sophie Elise Isachsen for mye rart, bare ikke kall henne Barbie.
Eller: Det spørs helt hva du mener med det, da.
Bloggemor, tell ’em:
– Her om dagen fikk jeg en forespørsel om jeg kunne blitt intervjuet i et kjent, norsk magasin som skulle skrive om «levende barbier». Da begynte jeg å tenke… Ser jeg ut som en levende Barbie, og skal man ta det som et kompliment eller ikke? Fordi jeg vet at når folk kaller meg Barbie, så mener de det ikke positivt.
– Det er i alle fall det inntrykket jeg har fått, det er et skjellsord. (…) Om jeg skal være helt ærlig, så blir jeg sykt glad når folk sier jeg ser ut som en Barbie fordi jeg synes den stilen er nydelig. Men bare fordi jeg ser ut på denne måten, betyr det at jeg faller inn i en eller annen kategori? (…) – Jeg elsker blondt hår, store pupper, brun hud, store lepper, fine klær, rosa og små søte chihuahuaer. Jeg har på løsvipper hver dag, krøller håret hver dag, bruker 15 cm hæler så og si hver dag og jeg har en blogg som er veldig rosa.
– Aner dere hvor mange ganger jeg har blitt kastet drinker på, lugget i håret eller skubbet inn i en vegg før noen roper ut «jævla bimbo, hore Barbie»? Det har skjedd så mange ganger at jeg ikke har tellingen en gang, og jeg har ALDRI blitt lei meg. Aldri.
– Fordi jeg er så utrolig stolt over meg selv fordi jeg tør, fordi jeg tør å skille meg ut, fordi jeg tør å se ut som jeg gjør og fordi jeg tør å blogge om slike ting som dette. Så sykt stolt over meg selv på grunn av det, at ingen slike kommentarer kan få meg ned. Jeg er ikke Barbie og stolt av det. Jeg er Sophie Elise Isachsen – og så jævlig stolt også.

MEOWWW!
Om du ikke visste fra før så vet du det nå:
Denne platinablonde, velformulerte gladjenta (født i 94) kan ende opp som den største bloggeren i Norge?
Ja, på ekte.
730.no måtte holla på Harstads heteste (sorry RSP) for å høre hva som er oppe med gamets neste topdogg.no på blogg.no. 

Heia Sophie Elise! Kan du fortelle kort om når og hvorfor du startet bloggen din?

– Jeg grunnla bloggen min for et og et halvt år siden, og grunnla den fordi det var en annen jente i Harstad som var såkalt «bloggdronninga» med et par hundre lesere. Jeg tenkte jeg kunne gjøre mye bedre, så var vel konkurranseinnstinktet som slo til!

Hva er er hemmeligheten bak din suksess?

– Jeg er meg selv, skiller meg ut og kan provosere på de «rette» måtene. Jeg tror folk blir fascinerte og kanskje litt provoserte over meg generelt, både meninger og utseendet, mine idealer og slikt.
Hva er de største feilene mange gjør når de de starter å blogge?

– Det er mange… Men, for mye blogging kan være en feil, stygt design and so on.

Er det vanskelig å bli rik på å blogge i Norge?

– Rik og rik, ikke akkurat milliardær, men man tjener mye mer enn andre ungdommer! Definitivt.

 

Er det noen andre norske blogger/bloggere du digger?

– Nja, jeg leser jo andre norske bloggere. Ser veldig opp til Caroline Fotballfrue.

Mange sier du ser ut slik en ekte prinsesse burde se ut. Kan du forstå hva de mener?

– Hmm, nei den forstår jeg ikke helt, haha!

Hvis du måtte bytte utseende med en norsk kjendis, hvem ville du valgt og hvorfor?

– Da ville jeg valgt Tone Damli Aaberge, hun er så naturlig pen.

Hva er det beste og verste med å bo i Harstad?
– Beste er folkene som jeg er veldig glad i. Det verste er at Harstad er en skitten og stygg by!
Oj, okay! Noen siste ord til gamle og ferske fans?
– Tenk dere om to-tre ganger før dere dømmer noen! 🙂
8 hotte med Sophie Elise: 
One Direction eller The Wanted? 
– The Wanted.
Gossip Girl eller Pretty Little Liars
– Gossip Girl, men ser ingen av seriene.
Mitt Romney eller Barack Obama? 
– Barack Obama.
Vorspiel eller nachspiel?
– Vors!!!!!
Ketchup eller hvitløksdressing?
– KETCHUP.
P-piller eller angrepiller? 
– P-piller.
PC eller Mac?
– PC.
Eminem eller Mac Miller
– Mac Miller er den beste på jorda!


OPPDATERT: Sophie Elise (18) til 730.no: – Jeg er ikke for ung for FHM!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer