Hopp til hovedinnhold
FROGNERFRUEN AYLAR DRIKKER SJOKOLADE MED EKSTRA MYE KREM (730)

Nordlyset Aylar i ny fasong

FROGNERFRUEN AYLAR DRIKKER SJOKOLADE MED EKSTRA MYE KREM (730)

Basshunter + Aylar 4 life? Kanskje ikke, men for syvende gang roterer den lettbeinte, svenske musikeren Jonas Erik Altberg og Oslo-jenta tungt på nettet. Denne gangen via «Northern Light», som på to uker har blitt spilt en halv million ganger bare på YouTube.

Pent par-alarm:

AYLAR & BASS-JONAS (ULTRA/WARNER)
 

Vi traff 28-åringen ikke langt unna hennes nye leilighet på Frogner i Oslo, rett før hun skulle være blow dry-modell (!) for Jan Thomas.

Wow @ videoen! Basshunter som blond ser ut til å ha gjort susen for deg. Har dere denne gangen sex på ekte?


– Det har vi ikke, og det har heller aldri hatt. Vi har jobbet sammen som musikkvideo-kjærester i syv videoer og aldri hatt noe flørt hverken på settet eller på privaten.

Dere disker isåfall opp med troverdig skuespill. Blunkefjes. Mens vi er inne på sleazy spørsmål… Du ser ganske puststjelende ut. Nye pupper?


– Hahaha, absolutt ikke! Jeg har bare lagt på meg 5 kilo den siste måneden. Må bytte ut hele garderoben snart!

De 5 nye kiloene sitter fint. Apropos å bytte ut garderoben… For det Aylar-besatte øyet er det lett å kjenne igjen den hvite blondetoppen du rocker i videoen fra snakkis-shooten du gjorde med ALFA?– Ja, wow. Godt observert! Gjenbruk er viktig.


Det er absolutt fullstendig skrullete hvor mange millioner over hele verden som har sett dine Basshunter-videoer. Blir du stoppet på gaten når du er ute og reiser?

– Vel, 300 milloner visninger på YouTube er noe man merker! Det blir en del oppmerksomhet i utlandet, men det er jo bare hyggelig.

Fun fact: Basshunters nye video med Aylar er skutt av den norske ringreven Alex Herron, mannen som nylig satte Norge på hodet via disse fire minuttene med Tone Damli.Se også: Video: Aylar gjør Las Vegas (via regissør Frederic Esnault)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer