Hopp til hovedinnhold
NORA OG GJENGEN PÅ SETTET <3 (PRIVAT)

Nora Toure (16) byr på #blackgirlmagic

NORA OG GJENGEN PÅ SETTET <3 (PRIVAT)

Kan Nora Toure bli «Hele Norges»? Den 16 år gamle Oslo-jenta deler i kveld del 3 av sitt afro trap-prosjekt, hvor hun ønsker å introdusere nordmenn for en «ny» sjanger. 

Se premiere på musikkvideoen til «Head in the Game» nederst i saken.

Hei Nora! Hvordan går det?
– Hei, det går bra det!

Hva handler «Head in the Game» om?
– Den nye låta heter «Head In The Game» og handler om å nå sine mål. For alt i livet er et «spill». Jeg prøver å nå drømmen min som artist ved å spille riktig, samtidig som jeg balanserer livet mitt mens jeg holder bena på jorda. Sangen handler også om å alltid være ydmyk, selv om man eventuelt klarer å komme seg til topps. Denne gangen er det på engelsk for å prøve å nå ut til et litt mer internasjonalt publikum.
Hvordan var det å spille inn musikkvideoen? 
– Det var fett! Hadde med rundt 14 stk, og TRC dancecrew. I tillegg ble jeg kjent med Philip Geertsen som hadde ansvar for regi – film, og redigering. Produksjonen var ganske stor, og alle hadde det morsomt.

Fortsetter nedenfor

@philgeertsen 💯

Et innlegg delt av N O R A T O U R E (@noratouree)


Hva er den ultimate drømmen din?
– Min ultimate drøm er å spre musikken til hele verden hehe.  Det er en lang vei gå, men må vel bare fortsette å pushe. Håper også på å få litt «assistance» i fremtiden, og samarbeide med andre.
Har du ellers noe spennende å fortelle? 
– Det som er annerledes med Afro Trap og denne sangen, er at jeg prøver å bringe en KVINNELIG stemme, og en ung stemme. Det er mange afrobeat-sangere i dag, men det er flere unge menn enn jenter, og jeg vil vise at jenter kan gjøre det like bra. Ikke minst at man skal tørre å være unik og være seg selv. Som dere ser går jeg med afrohår, og det sees litt «tabu» på her i Norge, og er tydeligvis flaut. Det vil jeg endre på. #blackgirlmagic

<3

Se premiere på musikkvideoen til Nora Toure – «Head in the Game» via den unge regissøren Philip Geertsen: 

«Head in the Game» er produsert av The Cheetah Boy. 

Se også: Se opp for Wonder the Boy (16)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer