Hopp til hovedinnhold
HEY (MARIE LINDEMAN)

Noor Kamil fra Paradise Hotel gjør comeback med nytt navn

HEY (MARIE LINDEMAN)

Paradise Hotel-prinsessen Noor Kamil følger opp sin 2010-debut «Indestructible» med ny singel (), ny video og nytt navn.

Nedenfor praten med den 26 år gamle Oslo-jenta, kan du se hennes Irasj Asanti-regisserte video til «Work For Me» feat. Rex, produsert av Sebastian Santana.

Noor, hvorfor byttet du navn til Norelle?

– Navnene har samme betydning. «The one that shines» og «lyset». Jeg valgte navnet Norelle da det er finere og enklere for de engelsktalende å uttale. Jeg har jobbet litt med amerikanerne og det er ikke alltid like enkelt å høre seg selv bli kalt «Nååår», haha.

Hvordan vil du beskrive låten?

– Rude, vågal, tøff, sexy og lite jantelov-preget. Jeg er glad i å flørte og tease og synes låta beskriver meg som en flørt som ikke er redd for å bli oppfattet feil for jeg vet selv hvor mine grenser går. Det er jo det viktigste. Dessuten trenger vi flere midtempo-låter i denne sjangeren synes jeg. Norske artister tør jo bare ikke!

Kommer det album?

– Det kommer mest sannsynelig album ja. Dette elsker jeg jo å gjøre og kommer ikke til å gi meg med det med det første.


Den er staselig den leopard-outfit’en din i videoen. Der minner du om Kim Kardashian. Enig?

– Hmmm jeg har hørt den noen ganger faktisk. Her i USA blir jeg stoppet på gata stadig vekk for å bli fortalt at jeg ligner på henne! Selv om jeg tar det som en kompliment, da hun er ei vakker dame, er jeg fortsatt ikke tilhenger av å bli sammenlignet med noen. Jeg er Noor.

Hvem inspirerer deg?

– Klesstilfronten er kun inspirert av Norelle, mitt alter ego som Beyonce ville sagt, haha. 3 av 4 antrekk i videoen er designet av meg. Følg med; en minikleskolleksjon er rett rundt hjørnet. Ellers er jeg er ufattelig glad i alt Rihanna gir ut. Hun er en stor inspirasjonskilde. Samtidig så har jo Knowles vært mitt idol i alle år.

Okay, du er nå i New York for å networke og skape kontakter som kan hjelpe deg med musikken. Hvordan går det?

– Det går helt fantastisk! Altså, annenhver person man møter i New York er enten modell, produsent, artist eller manager. DET tar jeg med klype salt. Jeg er veldig skeptisk, ikke naiv og er her for opplevelsens skyld samtidig som jeg ønsker å skape et stort nok nettverk så jeg kan komme meg i studio og jobbe med seriøse mennesker i fremtiden. Industrien er mye større enn hjemme og jeg føler dermed at mulighetene også er flere. Jeg har fått mange gode tilbud bare den siste måneden jeg har vært her og har huket tak i de beste.


Se også: Noor: – En ære å få jobbe med Tshawe fra Madcon

Jeg er veldig motivert, får mye inspirasjon av å være her, nyter det og gleder meg til alt det morsomme jeg vil oppleve her. New York er mitt nye hjem! Elsker menneskene, mentaliteten, stemningen, the fact at byen ikke sover gjør meg heller ingenting da jeg som person ikke klarer å holde meg i ro.

Du fikk VELDIG god kontakt med Ne-Yo da han var i Oslo sist. Holder dere forsatt kontakt?

– Det gjør vi…

Du skal på innspilling av reklamefilm med NY Giants? Hvordan skjedde det?

– Spillerne er tydeligvis veldig glad i meg her, så det er ikke vanskelig å komme i kontakt med dem på nattklubbene, hehehe. De er faktisk ute hver eneste dag. Fått meg noen venner der.
Se den nye videoen til Noor alias Norelle:


Se også: – Trenger ikke alltid brife med puppene!

Les mer