#NoFilter: Serietips for deg som er lei av folk

30. aug 2016 kl. 00:00
VIKTIG Å UTNYTTE DET GODE LYSET...? (HBO NORDIC)

VIKTIG Å UTNYTTE DET GODE LYSET…? (HBO NORDIC)

Om du har travet rundt de siste dagene på jakt etter en serie som får deg til å (omforladels) lolle hardt, er du akkurat nå ankommet mål. Gratulerer.


Finn frem Messenger-appen og lag en gruppesamtale der du inviterer dine artige bekjentskap over,
Difficult People er nemlig klar for en helaften. Serien er produsert av Tina Feys høyre arm alias Amy Poehler (Mean Girls, Sisters, Parks and Recreation) sammen med blant annet Tony Hernandez (Odd Mom Out, Inside Amy Schumer, Broad City, Louie) og du finner den hos HBO Nordic.

Fortsetter nedenforNÅR DU MÅ LATE SOM DU FORSTÅR MANUSET (HBO NORDIC)

Det hele dreier seg hovedsakelig rundt Julie Kessler (serieskaper Julie Klausner) og hennes kompis Billy Epstein (Billy Eichner, Unbreakable Kimmy Schmidt, New Girl, The Millers). Vi følger dem gjennom deres såkalte hverdag mot drømmen om å bli komikere.

Julie og Billys sterke meninger kommer kjapt uten filter, noe som ikke faller i god jord hos alle… Men selv de som ikke alltid finner humor av den drøyere sorten så festlig klarer ikke å holde seg av denne duoen.

For om du er av typen som er blitt lei av… folk… treffer denne midt i blinken.

Fortsetter nedenforYES YES, 730.NO KNOWS (HBO NORDIC)

Allerede etter første episode er en så gira på neste at en i stedet for å la HBO telle ned til automatisk viderekobling faktisk deiser opp av sofaen for å spare seg de 7 sekundene.

Difficult People premierte hos Hulu i fjor høst, og sesong 2 er allerede godt i gang. Til sammen kan du dermed binge-se 16 episoder på omtrent 30 minutter hver via HBO Nordic.

Som du kanskje har skjønt satte denne komiserien latteren igang hos undertegnede og tenk, flere er på samme side. Hos The A.V. Club slår de til og kaller duoen fæl, men nettopp fordi vitsene går på bekostning av dem ved flauser etter flauser. San Francisco Chronicle er også fornøyde:

– Skriptet er latterlig bra og skuespillerne
likeså. Men mest av alt funker det fordi Billy og Julie er så håpløse. Om de hadde følt bare LITT skam eller anger hadde humoren ikke fungert på samme måte, skriver anmelderen. 


Herfra kommer 4,5 av 5 klapp, kanskje ekstra raust fordi det først ble satt på en særdeles dårlig film her i stua som heldigvis ble reddet av
Difficult People.

Ta en titt på traileren og la HBO Nordic ta seg videre av underholdningen for en stund:

Se også:
Ekstra bra serie om utroskap