Hopp til hovedinnhold

Noen som kan kurere meg?

Offfffff nå har jeg vært dårlig til å blogge dere.Men det er så mye å gjøre om dagen!!!I morgen står jeg på scenen under Nrj In The Park på Ekebergsletta. Gruer meg som et uvæææær da vettu. Aldri vært så nervøs før faktisk.Men det kommer jo til å bli bra! Om jeg fucker det opp, så er det jo nok av flotte artister som gjør showet verdt å se uansett! Bjørn Johan Muri, Maria Haukås Storeng, Samsaya, Anine Stang, Robin og Bugge og A1 er noen av de :)Jeg skal lede showet sammen med selveste Mini Jacobsen. Aldri møtt fyren fyren før. Kanskje jeg skulle ta en telefon til han? «Hei du.. Dette er Ida Fladen. Vi skal lede et showsammen på Ekebergsletta i morgen..» Ja, jeg tror jeg gjør det.
Fantastiske Stephan Ulvlund Øien skal style meg. Så jeg kommer hvertfall til å se bra ut da!Uansett, du må møte opp i god tid før kl 19 på Ballsletta på Ekeberg i morgen. Så får du med deg en Fladen ute av kontroll og mange flotte artister.Her er et par bilder fra showet i fjor så lenge:

Fladen på scenen. Den gang med litt kontroll..

Psykisk støtte.

Samsaya kommer i år også! 😀

Robin og Bugge kommer også i morgen 🙂

Me and Stella. Hjerte.

Les mer