Hopp til hovedinnhold

Noel forsøker seg som viggo

(COSMOS)

Ordet på gatene er at også Oasis’ andre Gallagher-bror Noel snart er klar med album, etter en «vent og se-situasjon» fra den hemmelighetsfulle sutrekoppen.  
I et 2008-intervju med NME sier Noel at han har skrevet låtene «Come On It’s Alright» og «I Wanna Live In A Dream In My Record Machine», som egentlig skulle dukke opp på Oasis’ sjette skive Don’t Believe The Truth. Nå ser det heller ut til – ifølge den lekkede tracklisten – at de er en del av det nye soloalbumet, som ennå er tittelløs.
1. «The Magic Can’t Be Right» 2. «Stop The Clocks»
3. «Freaky Teeth»
4. «Mile High Moon»
5. «Come On It’s Alright»
6. «God Help Us All»
7. «Don’t Stop Being Happy»
8. «Red, White and Blue»
9. «If I Had A Gun»
10. «I Want To Live In A Dream In My Record Machine»

Skandalebroren Liam debuterte nylig med sitt nye band Beady Eye, som ifølge ham selv skulle bli (seff) større enn Oasis. Det har det imidlertid ikke blitt, så det gjenstår å se om fiende og bror Noel slår ham både musikalsk og i karma.Videoen til «If I Had a Gun»:

Videopremiere: Beady Eye skuffer  

Albumet skal ifølge ryktene være klart 3. oktober i år, med den første singelen «Come On It’s Alright» allerede 29. august.
Demoene av «Stop The Clocks» og  «I Wanna Live In A Dream…» fra 2008 er nok ikke helt lik de som vil dukke opp på skiva, men angivelig en pekepinn på det som mest sannsynlig vil bli et sett i ekte Oasis-ånd.

Hør den til tider drøyt lekre Oasis-katalogen: WiMP

Nyeste saker fra 730.no

Les mer