Noah Cyrus og Lil Xan krangler og slår opp via Instagram ?

4. sep 2018 kl. 00:00

Lil Xan og Noah Cyrus var stormende forelsket på rød løper (og på Insta), noe som blant annet førte til gode memes og merch-muligheter (se nedenfor). Men jaggu kan ting snu fort.

Nå anklager begge hverandre for utroskap, og lar hele verden ta del i krangelen. De snakker nemlig ikke sammen, men tar store deler av diskusjonen via Instagram Stories og Insta Live.

Diego hevder også at hele forholdet var falskt, og at han ble brukt av Noah.

Vi skal prøve å oppsummere.

??? (via @noahcyrusarchive)

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

I morges norsk tid postet Noah Cyrus utleverende bekymringsmeldinger om (eks-)kjæresten sin.

Ikke fordi Lil Xan sliter med både rus og den mentale helsen, men fordi hun mistenker at han har vært utro, og fordi han tilsynelatende dumper henne på en fæl måte.

Mileys lillesøster skriver at hun ikke har truffe Diego på nesten en uke, og at han anklager henne for utroskap, «noe som er typisk for folk som selv er utro». Noah har takket være oppmerksomme fans lagt merke til at rapperen har fått et splitter nytt sugemerke på halsen, og at han hang med en jente på nattestid.

18-åringen lurer så på om dette er hans kyniske måte å dumpe henne på (og knuse hjertet hennes), og forteller sine 4,4 millioner følgere at hun var der for Diego gjennom hans vonde dager. Sangeren sier også at eksens påstand om at forholdet var iscenesatt av Sony-eide Columbia Records (begge artistenes label) er latterlige.

La oss spole tilbake. Det hele startet ved at Lil Xan postet (og slettet) på Instagram Stories at han trodde Noah Cyrus var utro. Se nedenfor.

Ifølge Noah skal hun ha sendt kjæresten et dårlig photoshoppet bilde av Charlie Puth på en pornestjernes kropp, noe som skal ha fått ham til å tro at hun faktisk var utro. Med Charlie Puth.

(Skjønner det ikke vi heller.)

Begge gikk så live på Insta, og Lil Xan sa blant annet at den planlagte musikkvideoen til duetten «Live or Die» nå blir skrotet.

Noah fortalte at hun følte seg såret av anklagene, og at hun ville oppklare via Insta senere. (Noe hun gjorde i dag – se skjermbildene øverst i saken.)

I dag forsvarer også Xan seg via Instagram.

Han mener at bildet Noah postet av seg og en kompis i går var langt over streken når man har kjæreste.

«Betrayed»-rapperen sier i dag via Insta Stories at han er lei av å bli såret og utnyttet.

Diego påstår (i en livestream) at forholdet var satt opp av plateselskapet, og at han ble brukt av Noah (og muligens også Columbia). 21-åringen sier også at Noahs påstand om at han dumpet henne på grunn av Charlie Puth-bildet er latterlig. Noen timer senere poster han smørblide Insta Stories om frokostblanding. I bakgrunnen er tilfeldigvis hans lettkledde nye artist-venninne Chloe 🙂

Lil Xan, som rensker Insta-feeden sin titt og ofte, har allerede slettet/arkivert det eneste bildet han fortsatt hadde av seg og Noah.

Noah har beholdt alle sine søte bilder av og med eksen – enn så lenge.

Se også: Halsey er tilbake med G-Eazy (etter kort pause med Machine Gun Kelly?)