Njaaaaa… nei

26. aug 2008 kl. 00:00
NAH, FUCK THAT SHIT, SON (JIVE/SONY BMG)

Midt i perioden hvor hun desperat trengte positivt vinklet oppmerksomhet, ble Britney Spears’ “Gimme More”-opptreden på Video Music Awards 2007 en flau fadese.

Showets mamma – MTV – skal ha gnidd seg i hendene over den enorme, lattermilde, internasjonale oppmerksomheten som fulgte både i forkant og etterkant, og mange regnet med at den 26 år gamle popstjernen ikke kom til å ønske å stille på årets utdeling.

Men kanalens grundige koseprat med Brit så ut til å være på gli, og hun ble med i to tøysete promoer for årets VMA, med håp om at hun skulle opptre på showet, som sendes direkte på MTV i hele verden 7. september.

I følge en pressemelding fra Britneys manager Larry Rudolph, som fikk henne signert i 1995, ser det plutselig dårlig ut.

– I motsetning til hva media har rapportert skulle Britney aldri opptre på årets VMA. Hun er midt i innspillingen av sitt neste album, som går utrolig bra, og hennes fokus skal holde seg i studio.

Videoen til Britneys nest nyeste singel, semipolitiske “Piece Of Me”, produsert av svenske Bloodshy & Avant, er nominert til årets video:


Den nominerte videoen er regissert av Wayne Isham, som debuterte i 1989 med klippet til Mötley Crües gjennombruddslåt “Dr. Feelgood”.

T.I., Jonas Brothers, Lil Wayne, Slipknot, Katy Perry, Kid Rock, Paramore og Rihanna er noen av artistene som har takket ja til å spille på årets Video Music Awards.