Hopp til hovedinnhold
2pac Tupac shakur nixon
Tupac Shakur (Steve Eichner/WireImage/Getty Images)

Ha koll på tiden denne høsten med disse flotte klokkene fra Nixon

Aldri kom for sent med disse Nixon-klokkene.

Tiden flyr, og like fort som høsten startet er den snart over. Altså, hallo – vi nærmer oss snart julebordsesong, folkens!

For mange betyr dette at vi beveger oss inn i en tid der kalenderen begynner å fylle seg opp.

Om det så er eksamener, middager med venner og familie, konserter, kinodates, julebord eller starten på julegaveshopping – når avtalene blir mange er det flott å ha koll på tiden.

For mange holder det kanskje med mobilen, men for noen er det alltids greit med en ekstra forsikring rundt håndleddet. I tillegg er det jo litt ekstra hyggelig å ikke behøve å være avhengig av mobilen når vi først når frem til disse avtalene.

Med en klokke fra Nixon kan du heller senke skuldrene, legge fra deg alt som heter distraksjoner og fokusere på det du holder med.

Du slipper for øvrig du også irriterende buzzing i håndleddet dersom klokken din er farlig nære ved å gå tom for strøm. Det er liksom det siste vi trenger å bekymre oss for i en ellers så travel tid.

Høres det ut som noe for deg?

Ta en titt på klokkene fra Nixon nedenfor, og se om du finner deg en ny favoritt!

2PAC Time Teller Gold / Black

La oss starte med det beste. Nixon hyller arven etter Tupac Shakur med en serie på fem unike klokker. Disse har et design som er inspirert av 2PAC og hans tidløse stil. Vi elsker spesielt denne Time Telleren med tekst fra legendens dikt – Long Live The Rose – på urskiven.

2PAC 51-30 Black / Gold

Når vi først snakker om 2PAC-kolleksjonen, som for øvrig er Limited Edition – må vi i tillegg vise frem denne. Long Live The Rose setter også sitt preg på dette sorte armbåndsuret med tre roser i gull på urskiven. 2PAC-logoen er også inngravert på siden av kassen.

Sentry Chrono Matte Black / Gold

Nixon

Sentry Chrono i matt svart og gull er en flott kronograf-klokke til menn. En skikkelig stilren klokke, som også går til ethvert antrekk – både til fest og hverdags. Klokkens urkasse er i sort stål og har en urskive med gullfargede indeksmarkeringer. Den viser heller ikke bare tiden, men har også datovisning.

Sentry Chrono Gold / Blue Sunray

Nixon

Sentry Chrono i gull og blå er en klassisk og flott klokke, men som også har det lille ekstra. Klokken er i gullbelagt stål og har en superfin blåfarge på urskiven. Og ikke bare ser den bra ut, den er også veldig praktisk. Urverket er quartz og som mange klokker fra Nixon er denne vanntett opptil 100 meter. Man kan jo ikke utelukke en svømmetur, selv på denne tiden av året.


Se også: Stjel stilen til stjernene 🤩 Vi har klokketro på disse!


Sentry SS Silver / Turquoise

Nixon

Hvis du ser etter en klokke som er et absolutt blikkfang rundt håndleddet, er Sentry SS i sølv og turkis noe for deg. Helt ærlig, den turkise fargen på urskiven gir oss litt Tiffany Blue-vibber. Foruten om at den ser meget bra ut, er denne klokken også med på et eventyr. Lenken er i solid rustfritt stål, urskiven har herdet mineralglass og den er vanntett.

Sentry SS Sage Sunray

Sistemann ut er også en elegant klokke med et flott fargepreg. Sentry Stainless Steel gir smaragd grønn. I likhet med de andre klokkene på listen er også denne mer enn et flott syn. Her får du også et praktisk armbåndsur med datovisning, og som også kan være med på en dukkert.

Der har du utvalget for denne gang. Fant du noe du likte?

Da kan du ta en nærmere titt på Nixon-klokkene her!

Les mer

Nyeste saker fra 730.no