Nico & Vinz vant pris for årets nykommer i USA

8. nov 2014 kl. 00:00
NICO & VINZ STILTE MED TO ANTREKK PÅ SOUL TRAIN AWARDS, BEYONCÉ STYLE  (BET)

NICO & VINZ STILTE MED TO ANTREKK PÅ SOUL TRAIN AWARDS, BEYONCÉ STYLE  (BET)

I går kveld ble Soul Train Awards holdt i Las Vegas, i regi av den amerikanske TV-kanalen BET.

Kveldens høydepunkt var kanskje da Chris Brown spilte en medley av sine største låter. Den sinte, men dyktige 25-åringen vant også pris for beste låt og beste samarbeid. Begge for sin hyllest til ulojale tøser, «Loyal»

 
Tamar Braxton aka en av Chris’ største fiender om dagen var programleder for pre-showet og delte ut en pris, dog ikke til Breezy. Om det var lun eller kjip stemning mellom dem vet vi ennå ikke, prisutdelingen vises nemlig ikke på TV før 30. november. 

Kveldes høydepunkt sett med norske øyne var selvfølgelig da den langt mer fredelige duoen Nico & Vinz ble kåret til årets nykommer(e). Holmlia/Lambertseter-gutta spilte også live på showet, og var dermed igjen i selskap med Brown, i tillegg til norgesaktuelle «2 On»

Video av hendelsen får vi neppe se før i månedsskiftet, men Nico & Vinz la ut et flott bilde på Instagram, hvor de mottar prisen av 
Tyrese Gibson og Faith Evans


Brought home ‘Best new act’ at the Soul Train Awards last night! Great day! Thanks for the support!#blackstarelephant #nicoandvinz #soultrain#awards

Et bilde publisert av Nico & Vinz (@nicoandvinz) on


Gratti$!

Se også kjærlighet fra Ellen DeGeneres: – Jeg elsker Nico & Vinz! (VIDEO)