Hopp til hovedinnhold

Nicki Minaj: Vagina > penis

Lady Gaga er ikke den eneste kjente divaen som takker ja til en snasen jente.
– Jeg elsker definitivt kvinner. Jeg synes de er mer attraktive, sa Christina Aguilera i forkant av sin seneste plate.
Kort tid før hun besøkte Norge gikk Fergie lenger. – La oss si det sånn, jeg har definitivt eksperimentert, men jeg har aldri hatt en fast jentekjæreste.
Ikke overraskende er rosa-elskende Pink ikke langt unna. – Jeg ville vært like glad med en ny dame. Jeg er ikke komplisert, jeg synger om kjærlighet i alle fasonger, former og farger.  

I det nye nummeret av Ebony legger Nicki Minaj kølla på bordet:

– Jeg dater ikke menn. Jeg henger ut med jenter. De er mer sexy og gøyalere og mindre krevende.

Men ikke forvent for mye jentesex på 25-åringens debutalbum Pink Friday (!), som (hvis en av hennes singler funker) etter planen kommer 22. november. Rapperen skal kutte ned på snusken.

– Fansen min ser ut til å bli yngre og yngre, så det er veldig viktig for meg å snakke annerledes til et barn enn en voksen (…), så jeg har tonet det ned endel. Musikken vil alltid forbli autentisk, så hvis man tar ut noen stygge ord så gjør det deg ikke mindre troverdig som rapper.
«Right Thru Me», den nye singelen fra Pink Friday, er bedre enn de tre forrige: (Eller fire, kommer an på hvem som teller.)


Samtidig har hun skutt video til singelen «Check It Out», hvor hun får drøy pop/Auto-Tune-hjelp fra will.i.am fra Black Eyed Peas:


Verset til Nicki på låten nederst på denne siden er det beste vi (du) har hørt fra en kvinnelig rapper på år og dag.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer