Hopp til hovedinnhold
HARD KOST FRA NICKI MOT CARDI ETTER NYFW-FADESEN (INSTAGRAM)

Nicki Minaj sier at Cardi B vil dø hvis hun angriper «visse personer»…

HARD KOST FRA NICKI MOT CARDI ETTER NYFW-FADESEN (INSTAGRAM)

Nicki Minaj snakket selvfølgelig om Cardi B i sin podkast Queen Radio i kjølvannet av lørdagens drama under New York Fashion Week. Her ble Cardi geleidet ut uten sko på den ene foten, men med kul i pannen.

Se også: Cardi B angriper Nicki Minaj med en sko


Nicki går ikke rundt grøten på showet, som er gjort i New York med Funkmaster Flex (og Tekashi 6ix9ine på telefonen). Det drøyeste hun sier er at Cardi kommer til å dø hvis hun angriper visse folk… Yup.


– Putter du hendene dine på visse personer, så vil du dø. Punktum, sier den Trinidad og Tobago-fødte 35–åringen om sin nye nemesis fra Bronx.


Ifølge Nicki kastet ikke Cardi bare en høy hæl. 
– Gi denne dama litt hjelp, for faen. Denne kvinnen er på det beste nivået i sin karriere og hun kaster flasker?


«Chun-Li»-rapperen syns hele seansen på den store, eksklusive motefesten var pinlig.
– Måten (gjestene) passerte oss og så på dette avskyelige rabalderet kommer jeg aldri til å glemme, jeg skammet meg. Jeg var kledd i en lang 
Alexandre Vauthier-kjole, okay? Rett fra motherfucking runway-en, okay? Og jeg kunne ikke begripe hvor ydmykende det føltes, hvordan vi fikk oss selv til å se ut.


Cardi hevder at Nicki har «nevnt» datteren hennes Kulture og kommentert hvordan hun er som mor. Noe Nicki mener ikke stemmer. I alle fall det med barnet.


– Jeg ville aldri diskutert folks barn… Jeg vil bare at verdenen skal vite at Onika Tanya Maraj vil aldri, har aldri snakket stygt om noens barn. Jeg er ikke en klovn. Det er klovne-shit.

Nicki sier at Cardi visste at hun kom til å se så dum ut i snuttene fra basketaket, slik at hennes PR-ansvarlige hev seg rundt og postet det åpne brevet om Nicki på nettet. For å strø salt i kulen sårene, tar Nicki frem et 2017-intervju hvor Cardi sier hun ikke har problemer om å snakke dritt om barna til folk:

Nicki ringer også en kvinne som hevder at Cardi i 2014 kalte hennes døde barn for en «ape», etter at kvinnen hadde kommentert på rapperens Instagram.

– Hun kalte barnet ditt en ape. Ditt døde barn… De vet ikke hva slags avskyelig gris denne personen er, sier selverklærte Barbie om Cardi. 


Nicki fortsetter å snakke om 25-åringens personlighet, samt måten hun har fått suksess.
– (Cardi) har bygget karrieren sin via sympati og payola (ulovlig betaling til radiostasjoner)… Du kom inn i min fucking kultur! Jeg trengte aldri å bange en DJ for å få spilt mine fucking sanger… Du kaller svarte kvinner kakelakker… Men dette er kvinnene som heier på deg, kakerlakkene når lyset kommer på… Ekte bitches angriper aldri en kvinne.


Nicki nevner to kvinner som Cardi angivelig skal ha fått skåret opp fordi ektemannen Offset var utro med dem.


– Det er to vakre kvinner nå nylig som har blitt anklaget for å ha ligget med noen, så de ble angivelig angrepet og er kuttet opp overalt. Men ikke av kvinner; menn! Du sender menn for å banke kvinner… Jeg har ikke noe beef med Offset, men jeg må være en stemme for disse kvinnene.


– Du er sint og du er trist. Det er ikke morsomt… La oss få et telefonnummer for fødselsdepresjon, det er ikke noe å tøyse med. Du fikk ditt livs største velsignelse med et barn og på to uker har du angrepet tre kvinner – en av dem på moteuken.
 
Beleilig nok; natt til tirsdsg slapp Nicki Minaj videoen til «Barbie Dreams», hvor hun flipper The Notorious B.I.G.-klassiker: Se den her   

Nyeste saker fra 730.no

Les mer