Advertisement

Nicki Minaj henger ut Meek Mill på nettet med grove anklager

5. feb 2020 kl. 22:25

Nicki Minaj og Meek Mill på 2016 MTV Video Music Awards i Madison Square Garden på Manhattan august 2016 (Anthony Harvey/Getty)

Vasker skittentøyet sitt i offentliggheten.

Nicki Minaj tar til Twitter og går løs på eksen sin Meek Mill. Hun kaller ham blant annet støgg og skriver at han er besatt av henne. Men Meek er også på krigsstien og svarer nesten med samme mynt…

– [Meek] har twitret om mannen min i et år nå. Snakket om at han gikk til siden min og for å se, men så var han blokkert, skriver Nicki om den norgesaktuelle Philadelphia-stjernen.

Nicki skriver også at Meek spyttet på og slo sin søster mens han filmet det, sparket Nicki foran moren og sendte søsteren til sykehuset.

Hun mener at han føler seg tøff igjen etter at han begynte (metaformessig) å utføre fellatio på sin tidligere uvenn Drake.

Move on.

– Slår kvinner, redd for menn, skriver 37-åringen om den fem år yngre Maybach Music/Roc Nation-artisten.

Nicki poster også et bilde av Meek med klovneansikt.

I forrige uke ble Nickis bror Jelani Maraj dømt til 25 års fengsel for voldtekt av et barn.

Meek skriver at hun visste at han voldtok den unge jenta.

Nicki svarer at han er stusselig som rakker ned på en som ikke er involvert kun for å få folk til å ikke like henne, samt at Meek vet at moren til jenta forsøkte å presse Nicki for 180 millioner kroner for å trekke tilbake anmeldelsen.

– Sees snart, skriver Nicki til Meek (!).

Meek Mill konkluderer – foreløpig – med at han ikke slår kvinner, og at han ikke kommer til å snakke om Nicki Minaj når han gjør intervjuer i forbindelse med sitt kommende album.


Forrige helg traff Meek Mill tilfeldigvis Nicki Minaj og hennes ektemann Kenneth Petty i den fancy West Hollywood-klesbutikken Maxfield.

Det ble ikke et koselig gjensyn. Nicki skriver at Meek ble så redd at han bæsjet på seg.

Se sneaky telefonvideo fra butikken når Meek og Nicki begynner å gaule på hverandre:

I sommer spiller Meek Mill i Norge for første gang.

Se også:

Madame Tussauds i Berlin har laget en Nicki Minaj-figur som folk hater