Hopp til hovedinnhold
Nicki Minaj Jessie J Ariana Grande Bang Bang
Besties i 2014: Nicki Minaj, Jessie J og Ariana Grande på American Music Awards (Kevin Winter/Getty Images)

Nicki Minaj retter på Jessie J: – Dere må slutte. Elsker deg 😘

Nicki Minaj lar ikke folk fare med løgner.

Syv år etter suksessen med «Bang Bang» blir Jessie J fortsatt spurt om sitt lukrative samarbeid med Nicki Minaj og Ariana Grande.

Kanskje ikke så rart med tanke på hvor stor låten ble. Musikkvideoen til «Bang Bang» har over 1,7 milliarder visninger hos YouTube:

«Bang Bang» har også respektable 935 millioner streams hos Spotify.

Men hvordan ble egentlig samarbeidet til Jessie J, Ariana Grande og Nicki Minaj til?

I et nytt intervju med Glamour sier britiske Jessie J at Nicki Minaj ba om å få bli med på låten som opprinnelig bare var mellom henne og Ariana Grande.

Da hun også fikk med Nicki følte hun seg som en vinner.

«Bang Bang» var en sang som allerede eksisterte. Jeg skrev ikke «Bang Bang». Max Martin skrev «Bang Bang», så Ariana hadde spilt den, jeg hadde spilt den, og vi elsket den begge to. Vi sa bare, «hvorfor ikke bare gjøre den begge to?», sier hun til magasinet.

«Så Ariana ble på det andre verset, jeg spilte inn det første verset, og så ble den spilt av for Nicki i studio, og hun var sånn, «jeg må hoppe på denne».»

«Vi gikk ikke til henne og spurte; hun ville gjøre det.»

«Jeg kommer aldri til å glemme det: Jeg var på soverommet i leiligheten min i London, og jeg ble sendt versjonen med Nicki. Jeg satt bare på sengekanten og holdt telefonen min, stirret på gulvet, og tenkte «Hvordan i helvete klarte jeg å få dette i havn?». Jeg følte bokstavelig talt at jeg hadde vunnet en konkurranse.», avslutter hun.

Jessie J (Don Arnold/WireImage)

Men det vil ikke Nicki Minaj være med på.

På Twitter sender rapperen en komisk beskjed til sin tidligere samarbeidspartner.

Hun er full av kjærlighet, men….

Rett skal være rett?

«Babe @JessieJ jeg hørte ikke sangen og ba om å få være på den. Plateselskapet spurte meg om å bli med og betalte meg. Hvordan ville jeg ha hørt sangen? 😩 Chiile hva er jeg, den jævla sang-overvåkeren? Lusker rundt for sanger chile? 😂 Dette var sagt av en annen artist nylig også. Dere må slutte 🎈 Elsker deg 😘», skriver hun på Twitter i dag.

Men Nicki Minaj har ikke bare kritikk til Jessie J.

I en annen tweet trekker hun frem en låt hun ville vært med på i bytte mot litt sylteagurk-saft 💀

«Men det verste med dette er at ingen NOENSINNE spurte meg om å være med på «Like a Dude» og jeg har vært besatt av den siden øyeblikket jeg hørte den.»

Jessie Js «Do it Like a Dude» kom ut for nesten 11 år siden.

Kanskje blir det remix med Nicki Minaj til jubileet?

Nå trender stakkars Jessie J på Twitter.

Mange minner om at man aldri må kødde med Nicki Minaj. Selv når det er velment.

Se også: Nå skjønner vi kanskje hvorfor Rihanna ikke satser på musikk…

Nyeste saker fra 730.no

Les mer