Nicki Minaj: – Jeg krever orgasme

30. mai 2015 kl. 00:00
(INSTAGRAM, COSMPOLITAN)

(INSTAGRAM, COSMPOLITAN)

I den kommende juli-utgaven av amerikanske Cosmopolitan deler Nicki Minaj noen stilige bilder, og ikke minst noen ærlige opplysninger om sexlivet sitt. (Og venninnens…) 

Kanskje ikke helt overraskende er det viktig for den bossy rapperen å bli tilfredsstilt. 

– Jeg krever at jeg når klimaks. Jeg synes kvinner bør kreve det. Jeg har en venninne som aldri har fått en orgasme før. Aldri noensinne! Det gir meg vondt i hjertet, det er helt «koko» for meg, forteller Nicki til bladet.

Som den gode venninnen hun er deler rapperen kunnskap og teknikker med jentene sine. 

– Vi har alltid «orgasme-interventions» hvor vi liksom… Viser henne hvordan man gjør ting. Vi setter oss på hverandre og sier «du må sitte på ham på denne måten og gjøre det slik». Hun sier at hun er en «pleaser». Jeg er en «pleaser», men det er femti-femti, fortsetter hun. 

Saken fortsetter under


<3 (COSMPOLITAN)

Minaj, som ofte blir kalt et dårlig forbilde for unge jenter, forteller også til Cosmo at hun setter krav i arbeidslivet. Dog av den økonomiske sorten, og hun oppfordrer andre kvinner til å tørre det samme.

– Kvinner synes det er ubehagelig å snakke om penger. Jeg vet at det er tabu å diskutere det på jobb.  Teknisk sett bør du ikke, men du må vite hva folk rundt deg tjener. Hvis ikke får du ikke vite hva du er verdt. Du må stille spørsmål. «Hva får denne personen?» Gjør researchen din. Jeg har alltid vært ganske konkurrerende når det kommer til lønnen min, avslutter hun. 

Se også: Sertifisert boss bitch i Oslo Spektrum