Nicki Minaj forteller hvorfor hun er veldig skuffet over Cardi B

18. apr 2018 kl. 00:00
UUNGÅLIG DÅRLIG STEMNING? (INSTAGRAM)

UUNGÅLIG DÅRLIG STEMNING? (INSTAGRAM)

– Rap bitches tell they team, «Make ’em like Barbie» / had to come off IG so they can’t stalk me / all they do is copy looks, steal music too / want to see what bitches do when they lose the blueprint

Nicki Minaj lot Cardi B få skinne i fred i noen måneder ved å holde seg musestille. Selv uten oppdateringer på Insta. Dog for at ikke navngitte kvinnelige rappere skal kopiere henne, ifølge en av hennes to nye sinna singler.

Men Queens-ringrevens problemer med den nye Bronx-stjernen hander ikke om å være hermegås eller ei.A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on


– Det eneste med Cardi som virkelig, virkelig, virkelig såret meg er det første intervjuet hun gjorde etter «Motorsport» (hvor Nicki og Cardi sammen gjester for Migos). Jeg husker da jeg først kom inn i gamet… Hvis en kvinne på et så høyt nivå hadde gjort en låt med meg, ville jeg hyllet henne og sagt takk. Intervjuet (hennes) såret meg. Hun så veldig irritert og sur ut. Det eneste jeg hørte var «jeg hørte ikke verset, hun forandret verset»… Jeg bare «hva?», sier Nicki om Cardi til Zane Lowe hos Beats 1.

– Jeg husker da jeg gjorde en låt med Trina for første gang. Hun er den første kvinnelige rapperen til å gi meg erkjennelse i kulissene. Derfor har du aldri hørt at jeg snakket dritt om henne. Det er veldig viktig.

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on
Spekulasjonen om den dårlig stemningen mellom Nicki og Cardi ble ikke noe mindre av etter premieren på «Motorsport»-videoen, hvor de to kvinnene har scener hver for seg. Resultatet ble hatfest mot Nicki, som endte opp med å skru av flere av kommentarfeltene sine på Insta.

35-åringen mener hun ikke fikk tid til å skyte snuten samtidig med Cardi fordi Nickis berømte hår-stylist Tokyo Stylez var opptatt. (Nicki får med – to ganger – at Cardi har begynt å jobbe med samme hårfyr som henne:)

– (Stylisten) kunne ikke komme, og det er greit. Jeg måtte skyte en annen dag. Alle visste det… Likevel gjorde dere intervjuer og var ivrige til å tegne et bilde av Nicki som en slem person så (Cardi) kunne spille offeret. Det såret meg virkelig.– Jeg gikk på Twitter og forklarte hva som skjedde med «Motorsport». Folk sa at jeg jugde. Jeg tekstet Quavo (fra Migos) og sa «kan du backe meg opp?» Jeg ville ikke at folk skulle tro at jeg lyver. Hvorfor skulle jeg lyve om dette? Han backet meg ikke. Han tekstet meg og bare «Jeg ville gått på Twitter og backet deg hvis du var dama min. LOL.» Det gjorde vondt, sier Nicki, som legger til at hun likevel elsker Quavo.

– Det såret følelsene mine at folk ville se meg bli slaktet, og ikke én av folkene vil stå frem og si sannheten. De vil heller gå for den løgnen fordi det er underholdene å fremstille Nicki som en ond person. Det er trist.

Nicki minner om at Cardi er heldig som fikk gjøre en låt med henne.

– Jeg støttet (Cardi) fullstendig helt til dette nylige intervjuet, jeg hadde aldri sett henne gi meg genuin kjærlighet i et intervju. Jeg kan forestille meg hvor mange jenter som skulle ønske de kunne være med på en låt med Nicki Minaj. Jeg sier ikke det for å være kjekkas, men
yikes…, forklarer Nicki og får tårer i øynene.
 
Cardis påstand om at Nicki gjorde om verset sitt, mener Nicki ikke stemmer.
 
– Nicki-hatparaden gjorde Cardi komfortabel med å snakke om meg på den måten. 

Se utdraget fra intervjuet, hvor Nicki blir emosjonell:
Fortsetter nedenfor.
 
 

Når det kommer til nye kvinnelige rapstjerner som – i motsetning til Cardi – gir Nicki «geniun» kjærlighet, så nevner Nicki tre stykker: Kash Doll, Asian Doll og Maliibu Miitch


Skuffet Nicki eller ei; debutplaten til Cardi B har blitt en forbløffende suksess.
 
Ifølge Invasion of Privacy streamet 100 millioner hos Apple Music i løpet av én uke, noe som er rekord for sjappa. Forrige rekord holdt Taylor Swift. (Hennes album ble dog ikke tilgjengelig for streaming før tre uker etter at det ble sluppet.) 
Cardi, som får barn med kjæresten Offset i sommer, er kjent for sin voluptuøse kropp. Stumpen er dog justert – på en livsfarlig måte, mener kirurg: Rumpeinngrep kunne kostet Cardi B livet
 
Se også: NSFW-bildene til Nicki Minaj skuffer Eve