Hopp til hovedinnhold
Nicki Minaj stiller ganske toppløs for Daniel (10K Projects/Create Music Group)
Nicki Minaj stiller løst og ledig for Daniel (10K Projects/Create Music Group)

6ix9ine følger opp TROLLZ med Nicki Minaj med spanske YALA – se video

6ix9ine på spansk. Din tekopp? Evt. glass med melk… Daniel, som har meksikansk-amerikansk mor og puertorikansk far, er nå ute med «YALA». Videoen har 24-åringen filmet i sitt hemmelige hus, hvor han gjør ferdig de siste ukene av sin soning. Fun fact: Denne uken falt «TROLLZ» fra 1. plass til 34. plass på Billboard Hot 100. Ny rekord for Daniel: Fallet er det største siden hitlisten startet i 1958 🥴

OPPDATERT 13. juni: Videoen til 6ix9ine og Nicki Minaj fikk 42 millioner visninger (!) hos YouTube i løpet av det første døgnet, noe Nicki mener er rekord for en musikkvideo i sjangeren hip-hop. OPPDATERT 12. juni: Nå er videoen til «TROLLZ» her, som 6ix9ine har regissert selv i sitt hemmelige hus. Nyt snutten her 🙃 Singelen er produsert av Sad Pony alias Jeremiah Raisen (Santigold, Charli XCX, Sky Ferreira). Les den opprinnelige saken om slippet nedenfor.

Nicki Minaj slår seg sammen med 6ix9ine… For veldedighet.

Mange vil trolig mene at det ikke er så lurt for Nicki å alliere seg med klodens kanskje minst respekterte rapper akkurat nå.

Men i ettermiddag annonserte hun «TROLLZ» med Tekashi 6ix9ine.

36-åringen fra Queens, New York skriver at deler av inntektene fra singelen og merchandise går til The Bail Project, Inc.

Organisasjonen hjelper med kausjon til personer med lav inntekt som er i varetekt og venter på rettsak.

Herrelol... (Instagram/nickiminaj)

Herrelol… (Instagram/nickiminaj)

– Vi ønsker å beskytte og støtte de tusenvis av modige folkene som står fremst i kampen mot sosial urettferdighet [og] bruker stemmene sine for å kreve stans av drap på svarte amerikanere utført av politiet, skriver Nicki Minaj.

Låten og musikkvideoen til Daniel med Nicki slippes fredag morgen norsk tid.

Nicki Minaj vet kanskje at det blir en hit? Deres forrige duett, «FEFE» fra 2018, gikk inn på 3. plass på VG-lista.

«GOOBA», den første singelen 69 slapp da han kom ut av fengsel, produsert av norske PayDay, har nå 315 millioner hos YouTube og 112 millioner hos Spotify. Låten tok 3. plass på Billboard Hot 100 og 8. plass på VG-lista.

En som kommer til å bli ekstra muggen over dette samarbeidet er Nickis eks Meek Mill:

– 6ix9ine, jeg skal knuse deg for kulturen!

Nicki Minaj hintet nylig om at hennes «New Body» med Kanye West også kommer. De laget låten for hans album Jesus Is King, men den kom ikke med på platen.

«Ønskereprise»: Video av 6ix9ine i Oslo:

Se Nicki Minaj kysse Knut (14) fra Lillestrøm:

– Det beste jeg noen gang har opplevd!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer