Hopp til hovedinnhold
Lakseoya Netflix Billionaire Island
Disse seriene kan du glede det til fremover (Netflix)

Next on Netflix: Flere norske serier du kan glede deg til fremover

Netflix serverer en rekke nye godbiter!

730.no tar turen til Stockholm for å delta på Netflix’ pressedag Next on Netflix, for å sjekke ut alt det vi kan glede oss til å se på skjermen fremover.

Streaminggiganten byr på nye og spennende titler fra hele Skandinavia.

I kjølvannet av blockbluster-året 2024 leter vi stadig etter nye og underholdende program. På tre korte måneder har vi fått servert herlige produksjoner som Griselda og krimdrama The Gentlemen via Netflix.

Og resten av 2024 blir ikke noe dårligere. Under eventet Next on Netflix får vi også en sniktitt på Pørni sesong 4 og Bridgerton vol. 3.

Next on Netflix annonserer også en ny TV-serie basert på Jo Nesbø sin bok Marekors aka The Devil’s Star.

Marekors er femte installasjon i romanserien. Harry Hole er foreløpig arbeidstittel og innspillingsstart er i andre kvartal av 2024.

Hele Norges Jo Nesbø debuterer som showrunner og manusforfatter i en splitter ny norsk adapsjon av den folkekjære karakteren.

Jo Nesbo Marekors Netflix tv-serie

Oslo rammes av en uendelig hetebølge. Etterforskeren har nådd et nytt bunnpunkt etter å ha mistet sin makker og venn. I jakten på mistenkte alias den korrupte kollegaen Tom Waaler, avsløres det at en ny kvinne har blitt funnet drept med pekefingeren avkuttet. Forlatt av kjæresten, full og arbeidsledig blir hovedkarakteren tilbudt ett siste oppdrag.

Under Next on Netflix i Stockholm forteller forfatterveteranen at rollegalleriet ennå ikke er satt.

– Vi leter etter både en som stemmer med vår idé om Harry Hole, og også en som har sin egen idé om hvem Harry Hole er, sier Jo i et intervju på scenen.

Jo Nesbo Netflix
Jo Nesbø (Netflix)

Jo Nesbø betrygger at TV-serien ønsker å utforske flere tematiske dimensjoner.

– Det er et mørkt univers, men vi må også slippe inn noe lys. Vi kan ikke både ha et Oslo som Disneyland after dark og en nedfor protagonist. Vi behøver noe comedic relief som vi får i form av taxisjåføren, bestekameraten til Harry og psykologen, forteller Jo til 730.no.

Harry Hole blir å se på skjermen i løpet av 2027.


Next On Netflix byr også på en rekke ny teasere av flere nordiske serier og filmer vi har i vente.

Blant annet får vi se det første klippet fra den nye norske seriene Lakseøya, som kommer i løpet av 2024.

Videre får vi også ta en titt på noen glimt av den nye serien til Per-Olav Sørensen Hjem til jul, Quicksand, Julestorm), som har fått tittelen Midtsommernatt.

Her har den norske regissøren samlet en rekke talentfulle nordmenn og svensker, og 730.no møtte tre av dem i Stockholm.

Amalia Holm, Christopher Wollter og Fanny Klefelt forteller at hele gjengen ble som en liten familie under innspillingen i Norge – med en litt hyggeligere stemning enn det vi får bli vitne til i serien.

– Hele innspillingen var veldig annerledes og fin. Også var det veldig, veldig gøy å treffe de norske skuespillerne, som var så morsomme. Ikke minst Linn Skåber, sier Christopher.

Midtsommernatt er den nye norske sommerserien på Netflix (Max Emanuelson/Netflix)

For de som er tørste på mer reality leverer svenskene på dette.

Ikke bare får vi ta første titt på Sveriges versjon av Selling Sunset alias Making it in Marbella, vi får også vite at det kommer en ny sesong av Love is Blind: Sverige.

Det ble annonsert av fanfavoritten Christofer Pocock.

Han kunne også dele noen råd med de kommende deltakerne – som foreløpig ikke er annonsert.

Christofer Pocock (Netflix)

– De må våge å være seg selv, og faktisk stille de spørsmålene man vil ha svar på. Man bør være rett på sak, og våge å stille bestemte spørsmål. Også må man bare go with the flow […] Og du må ønske å bli forelsket, sier Christofer til 730.no.

Vi venter i spenning på hvem de neste deltakerne blir.

Ta en titt på oppsummeringen av alt vi kan vente oss fra streaminggiganten i tiden fremover nedenfor.

Se også: 730.no prater med Edvin Ryding om avslutningen til Young Royals

Les mer