Hopp til hovedinnhold
(NETFLIX)

Netflix-tips: Inder i New York

(NETFLIX)

Å være skuespiller er en stor drøm for mange, men en må regne med noen år uten noen tegn på det glamorøse livet media fremstiller.


For Dev (Aziz Ansari,
Parks and Recreation, This is The End, Scrubs) var aldri planen å jobbe innenfor dette yrket, men etter å ha blitt spottet på gaten for en Go-Gurt-reklame fikk han blod på tann. I Master of None følger vi Dev både på privaten med sin noe slappe kompis Arnold (manusforfatter Eric Wareheim, Bagboy, Check It Out! with Dr. Steve Brule), den Taiwan-amerikanske kompisen Brian (Kelvin Yu, Cloverfield, Star Trek, Milk) og hans lesbiske venninne Denise (manusforfatter Lena Waithe, Bones, Hello Cupid), men også innom evige auditions på jakt etter en stor rolle.

Se opp for blant andre Claire Danes (
Homeland, Romeo + Juliet) og Devs manager fremstilt av Danielle Brooks aka Taystee fra OITNB.

Master of None er en festlig liten sak som med en god dose humor viser hvordan det er å være singel i NYC i 2016, for ikke å glemme at potensielle roller plutselig komprimeres ned til taxisjåfør, doktor eller butikkeier med fake aksent når begge foreldrene dine er indiske.

Fortsetter nedenfor


Ansari står selv bak produksjonen, men har med seg blant andre Dave Becky (
Everybody Hates Chris, Louis, Real Husbands of Hollywood), Alan Yang (Parks and Recreation) og Emmy-vinner David Miner (30 Rock, Parks and Recreation og funny Unbreakable Kimmy Schmidt).

Netflix-serien premierte i november 2015 og i februar ble det kjent at en andre sesong står på tapetet for 2017. Jommen er det gode nyheter, da sesong 1 og dets 10 episoder er fullproppet av underholdende poeng og relaterbare problemstillinger.

Fortsetter nedenfor

730 er ikke alene i skrytekoret med sine 4,5 av 5 klapp, Boston Globe føler Master of None minst like mye og kaller den en levende og original nytelse, St. Louis Post-Dispatch anbefaler å planlegge nok tid for alle 10 episodene på én kveld, mens Under The Radar fikk forventningene sine knust. På en bra måte.

– Det høres ut som et utprøvd oppsett, men
Master of None bryter umiddelbart formen med både hjerte og humor bak den kjempende skuespilleren.

Se trailer på mesterverket og hopp rett over til flix’ern for denne gøyale komedien:


Se også:
Netflix’ nye serie er hip-hop-historie

Les mer