Hopp til hovedinnhold
OM THE KARDASHIANS HADDE BLITT EN SÅPE (NETFLIX)

Netflix-serien som ikke krever noe fra deg

OM THE KARDASHIANS HADDE BLITT EN SÅPE (NETFLIX)

Noen serier krever så mye hjernekapasitet fra deg at du såvidt får blunke uten at de har latt deg misse store poenger.

Sånn sett er det bra å kunne skvette inn en og annen Chesapeake Shores, for vi vil vel ikke at hjernen skal koke over heller?

Nå skal det sies at denne typen vanligvis ikke er undertegnedes favoritt, den der som egentlig burde gå på spansktalende TV og hvor bestemoren kalles abuela. Likevel ble hele sesongen slukt rått, da en av og til behøver et avbrekk i livet.

Fortsetter nedenfor


HEHE JODA… (NETFLIX)

Chesapeake Shores startet via Hallmark 14. august, men nå kan Netflix-brukere få streame de også. Basert på romanen fra Sherryl Woods handler dette kort og godt om familien O’Brien, der alle de fem voksne barna kommer hjem på sommeren og gammelt familiedrama endelig snakkes om.

Pluss mer, for de har selvsagt sine egne ting å deale med – og hvem har vel ikke det…

Abby (Meghan Ory, Once Upon a Time, Dead Rising, Intelligence) lever for eksempel et stressfylt liv i NYC og har i tillegg to barn med sin eks-husbond Wes (Michael Karl Richards, Even Lambs Have Teeth, Reset).

Fortsetter nedenfor
Og Abbys fire søsken lever hver sine liv; Bree (danske Emilie Ullerup, True Memoirs of an international Assasin, Sanctuary, This Means War) er forfatter, Jess (Laci J. Mailey, Supernatural) prøver å få til noe, Kevin (Brendan Penny, i Love You, Beth Cooper, John Tucker Must Die, The A-Team) er soldat i Afghanistan og Connor (Andrew Francis, Max Steel, The Invisible) prøver å bli advokat.

Altså hva er det her slags Telenovela-piss… Akkurat nå kjenner kroppen min på hvordan hele gjengen har lurt meg til å se en hel sesong.
Dette er i alle fall bedre enn Jane The Virgin. Hva er greia med Jane The Virgin? Chesapeake Shores har i det minste en fet bestemor!

Fortsetter nedenfor
På den positive siden så er det mer enn nok styr til å ikke gå helt i dvale, og i tillegg så har gartneren i Frustrerte Fruer en viktig rolle.

Ikke kom her og si at Jesse Metcalfe (John Tucker Must Die, Dallas, Desperate Houswives) ikke er jysla behagelig å se på?

Kanskje litt for…

Fortsetter nedenfor
Uansett – Chesapeake Shores går under kategorien «serier du ser på fordi du fortsatt ikke orker å sette igang serier alle sier du må se på».

Å gi den en terningkast 3 er jo for så vidt ikke å ille, det er 50 % score liksom? Publikum har gitt den 78 % hos Rotten Tomatoes da… Så kanskje det er noe for deg likevel. 


Dere får sjekke ut traileren til den Dan Paulson-skapte serien selv, og ta en titt på Netflix om dette vrøvlet overbeviste litt:Se også:
LYST til å se drøy norsk grøsser?

Les mer