Hopp til hovedinnhold
JIMMY TATRO (MIDTEN) HAR GÅTT FRA Å LAGE SKETCHER PÅ YOUTUBE TIL Å FÅ NETFLIX-HOVEDROLLE (NETFLIX)

Netflix parodierer sin prisbelønnede serie via peniser

JIMMY TATRO (MIDTEN) HAR GÅTT FRA Å LAGE SKETCHER PÅ YOUTUBE TIL Å FÅ NETFLIX-HOVEDROLLE (NETFLIX)

Hva skjer når man tar en dæsj av barnslig, men on-point South Park-humor, og blander det med en såpass alvorlig serie som Making a Murderer? Vel, tro det eller ei, men resultatet er overraskende bra.
 


American Vandal er historien om high school-klovnen Dylan Maxwell, spilt av Jimmy Tatro (22 Jump Street, Divergent, LifeAccordingToJimmy), som blir anklaget for å ha tagget penis-graffiti på 27 biler på skolens parkeringsplass.

Med en fortid som aktiv penistegner på skolen og uten et gyldig alibi for hendelsens tidspunkt, blir Dylan på tragisk vis utvist. 

Serien følger skolens videonerd Peter, spilt av Orange is the New Black-tenåringen Tyler Alvarez (Benny Mendoza), som legger merke til at skolens bevismateriale mot Dylan er mer enn vagt. For eksempel mangler de taggede penisene hår på testiklene, noe Dylan ALDRI glemmer når han tegner peniser. KJEKKAS TYLER ALVAREZ SPILLER HELTEN PETER, SOM ØNSKER Å FRIKJENNE DYLAN (NETFLIX)
 
Slik starter en dyp etterforskning av saken mot Dylan, der Peter og videoteamet hans gjennomgår alt av vitner, tidslinjer, motiv, alibi og penis-tegneteknikker på nytt.

Har de avdekket en konspirasjon? Er det noen som aktivt går inn for å ødelegge Dylans liv?

 


Serieskaperne Dan Perrault (Honest Trailers) og Tony Yacenda (CollegeHumor) sier til Vanity Fair at tanken ved serien var å bruke samme verktøy som krimdokumentarer bruker for å få folk til å bli sentimentale over peniser.

I samme intervju fortalte de at de var spesielt stolte over en 3D-visualisert håndjager som blir brukt i etterforskningen. 

Ikke spør. 
 

 
Netflix skal ha kudos for å ha tatt et steg i en ny retning når de fronter American Vandal, som i stor grad er laget som en parodi på deres egen Making a Murderer-dokumentar. (Hovedkarakteren Dylan ble for eksempel skrevet som en stoner-versjon av fengselsfugl Steven Avery.) Det krever litt mot å sette navnet sitt på noe som går inn for å latterliggjøre en sjanger man selv er pionér i.
 
Misforstå oss rett; American Vandal er hverken nyskapende eller fantastisk, ikke på noen som helst måte. Det er ingenting her som ikke allerede har blitt gjort av South Park, Family Guy og resten av den rekken. 
Men, dersom man klarer å ta den for det den faktisk er, nemlig fire timer med velskrevet penis-ståhei, er det en genuint morsom opplevelse.

Om man ikke klarer å le av lett fordøyelig penishumor, kan man heller styre unna.

Sjekk gøyal trailer:
 

American Vandal finner du her.

Les mer