Hopp til hovedinnhold
CHANCE, CARDI OG TIP MED TALENTSHOW PÅ NETFLIX (INSTAGRAM, GRAND HUSTLE)

Netflix med Idol for rappere

CHANCE, CARDI OG TIP MED TALENTSHOW PÅ NETFLIX (INSTAGRAM, GRAND HUSTLE)


Vi har mange fjernsynssendte talentkonkurranser for artister, som
Idol, The Voice og The Stream. (Hva skjedde med sesong 2 av sistnevnte?)Det er dog få rappere som kommer seg fra audition til tv-sendingene.I 2017 forsøkte VH-1 seg med
Signed, hvor nye rappere kunne vinne deal med Rick Ross’ label MMG. (Vinneren ble Jeff Chery, som det har vært litt stille rundt i etterkant.)Men nå skal Netflix gjøre et forsøk med sin nye serie
Rhythm + Flow, som får premiere til neste år. Showet produseres av John Legend, med Cardi B, Chance the Rapper og T.I. som dommere.Ifølge Chance er de viktigste kravene for å delta at man er «usignert, dedikert og klar».T.I. har blant annet signert Travis Scott, Iggy Azalea, B.o.B og Meek Mill til sin label Grand Hustle. (Meek forlot labelen i 2010, til fordel for MMG.)


Cardi B går i detaljer om hva slags rappere hun er på jakt etter.
 


– Jeg ser etter den uslepne diamanten, jeg ser etter noen som fester seg, sier Bronx-jenta i videoen nedenfor.


– Jeg ser etter noen som, når jeg går til bilen, kommer jeg til å huske musikken deres… Jeg kommer til å huske ansiktet deres, jeg kommer til å huske personligheten deres. Jeg ser etter it-faktoren.


Cardi har lest i kommentarfelter at hun ikke fortjener å bedømme om andre artister fortjener en karriere eller ei. Noe hun ikke er enig i.– Jeg gir faen hvis du tror at jeg ikke kvalifiserer til å være dommer. Bitch, jeg lager fuckin’ god musikk, fordi du vet navnet mitt og du kan mine motherfuckin’ låter, ikke sant? Jeg lager hits, hits, hits! 

Man kan melde seg på audition Se video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer