Hopp til hovedinnhold
JULIA GARNER SOM RUTH I OZARK (NETFLIX)

Netflix gir grønt lys til sesong 3

View this post on Instagram

A post shared by 730.no (@730no) onNetflix gir grønt lys til
Ozark sesong 3, kun noen uker etter at de slapp sesong 2. Premieredatoen er ennå ikke satt, men den nye runden skal være klar i 2019.

Serien, som har (imponerende) 8.4 av 10 stjerner hos
IMDb, følger hvitvaskingsekspert og finansrådgiver Marty Byrde og kona/partneren Wendy som flytter fra Chicago til fjellområdet Ozarks i Missouri. Noe som ikke skjer helt frivillig, men som følge av en pengeklinsj med et meksikansk narkotikakartell. Utenom å ha hovedrollen, er Jason Bateman også produsent og ofte regissør av serien. Så langt har
Arrested Development– og Horrible Bosses-stjernen regissert seks episoder. 
 
Wendy spilles av Laura Linney, som har blitt nominert til Oscar tre ganger (for You Can Count On MeKinsey og The Savages). 24-åringen Julia Garner (The AmericansMartha Marcy May Marlene) spiller tenåringen Ruth, fra en lokal kriminell familie.  
 
Fortsetter nedenfor. 
 
JULIA GARNER SOM RUTH I OZARK (NETFLIX)
Artig fakta: Til tross for at serien finner sted i Ozarks-området, er mesteparten filmet i Atlanta. (Ettersom det koster mindre å filme i Georgia enn Missouri.)Flere av de positive anmelderne av sesong 1, som hadde premiere i fjor sommer, sammenlignet Ozark med Breaking Bad – til tross for at serien stort sett ble hyllet for å være original og innovativ. Sesong 2 har ikke fått like god mottakelse som den første runden. Men altså bra nok til at vi får sesong 3.
Hvis du ennå ikke har sett Ozark; her er traileren for sesong 1:
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer