Hopp til hovedinnhold
JENNIFER GARNER SOM ELEKTRA ANNO 2005 (MARVEL/FOX)

Netflix gir Elektra nytt liv

JENNIFER GARNER SOM ELEKTRA ANNO 2005 (MARVEL/FOX)

Sammen med Catwoman – og eventuelt The Green Lantern og Jonah Hex – så er Elektra superhelten som har floppet størst på kino. Den gangen var det Jennifer Garner som spilte den greske ninja’en, både i sin egen film og kalkunen Daredevil med (sin kommende eksmann) Ben Affleck (alias nye Batman).

ELODIE YUNG BLIR NYE ELEKTRA (UIP)
 


Nå får Elektra Natchios nytt liv via sesong 2 av Netflix-serien Daredevil, som starter i vinter.
Ifølge
Parent Herald så har Marvel valgt fransk-kambodiske Élodie Yung til rollen. Noe de er begeistret over.– Etter en verdensomspennende jakt, så har vi i Élodie funnet den perfekte skuespillerinnen for Elektras imponerende og dødelige fysikk, samt hennes psykologiske kompleksitet, sier seriens produsent Jeph Loeb, sjef for Marvel Television.


34-åringen har tidligere spilt i The Girl with the Dragon Tattoo og G.I. Joe: Retaliation, samtidig som hun er utdannet jurist ved Universitet i Paris og har trent karate i over 10 år.
 
ELODIE YUNG SOM JINX I G.I. JOE: RETALIATION (UIP)


Ifølge Marvel er Elektra – fortsatt – en mystisk kvinne fra fortiden til Matt Murdocks (alias Daredevil), som viser seg å være mer enn hva han kan håndtere.
Jeph kaller paret Elektra og Daredevil for «tegneserieverdens elskede og stormfulle kjærestepar».
 
Fun fact: I fjor kom Elodie til siste audition-runde for å bli Batmans venninne Wonder Woman, men rollen gikk til israelsk skjønnhet.
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer