Hopp til hovedinnhold
RACHEL BLOOM BLOMSTRER SOM CRAY EKS (NETFLIX)

Netflix gir deg eksen du ikke vil ha

RACHEL BLOOM BLOMSTRER SOM CRAY EKS (NETFLIX)

Har du noen gang opplevd et brudd? At den du tenkte på som din fremtidige ektemake plutselig vandrer ut av livet ditt?


I
Netflix-serien Crazy Ex-Girlfriend er det maaange år siden Josh Chan (Vincent Rodriguez III, Hostages, Donny!) fortalte Rebecca Bunch (Rachel Bloom) at sommerflørten ikke var mer enn en sommerflørt. Siden den tid har Rebecca hatt stor suksess som advokat i New York, men bare som advokat da – for noe fritid og liv har hun ikke.

Fortsetter nedenfor.

tracy morgan
OK, NOEN RELATERBARE ØYEBLIKK FINNES JO (NETFLIX)
Når hun tilfeldigvis ser ungdomskjæresten/sommerflørten på gata snur livet dog brått. Josh har faktisk bodd i New York ganske lenge, men kan nå fortelle at han skal flytte hjem til California. Bort fra stress og mas, tilbake til sol og varme.

En vanlig person ville tenkt «javel, så bra for deg og digg at vi ikke møttes på gata tidligere!», men ikke Rebecca. Hun kaster nemlig vekk tidenes jobbtilbud og flytter rett til den (forholdsvis) lille byen West Covina.

Ikke fordi det er der Josh nå bor, neeeeida. Hvem kunne tenkt seg å gjøre noe sånt? Josh har jo uansett kjæreste, så det lureste er jo å bli bestevenninne med vedkommende!


Fortsetter nedenfor.

ex
NEINEINEINEINEIENIII….. (NETFLIX)Afføfen, det er så mange cringe worthy øyeblikk i Crazy Ex-Girlfriend at en bare må pine seg igjennom alle episodene.Om det letter på stemningen at TV-serien grenser til musikal med et og annet musikkinnslag? Opp til deg.
(Fasit: Det er muntre parodier iført melodier).Crazy Ex-Girlfriend hadde premiere hos The CW høsten 2015, og sesong en (av to) er tilgjengelig hos at også en tredje ville komme.

Humorserien er skapt av Rachel Bloom, som har hatt med seg skribenten Aline Brosh McKenna (27 Dresses, The Devil Wears Prada, Laws of Attraction).

Fortsetter nedenfor.

rebecca
TMI-ALARM? (NETFLIX)
Denne fjasete serien har blant annet høstet priser fra Emmy, Critic’s Choice Award og Golden Globe. Wow. Fra oss blir det en solid terningkast 4 for god utførelse og Slate formulerer seg godt i deres review:

– En sjarmerende, ambisiøs og enestående serie om en noe sprø, men elskverdig kvinne som i tid og utide bryter ut i sang – har klart seg i TV-verdenen, skriver de.


Godt sagt. Sjekk ut traileren og la deg forføre/cringes hos Netflix!


Se også: Marvel-serien som satte rekord uten superhelt

Nyeste saker fra 730.no

Les mer