Hopp til hovedinnhold
KLAR FOR ET NYTT, DYSTOPISK HELVETE? (NETFLIX)

Netflix’ første interaktive film er her

KLAR FOR ET NYTT, DYSTOPISK HELVETE? (NETFLIX)

OPPDATERT FREDAG: 

Den nye Black Mirror-filmen er her, og Netflix bekrefter at den er interaktiv. Altså kan du påvirke utfallet av historien. Sjekk ut Bandersnatch her!

Sak fra torsdag ettermiddag: 

Netflix har til nå bekreftet lite om fremtiden til Black Mirror, men to ting har blitt lekket den siste tiden: 1) Den første spillefilmen er på vei, og 2) sesong 5 kommer også veldig snart. 

Vi vet også at Miley Cyrus skal spille en rolle i den kommende sesongen, og at Black Mirror blir Netflix’ første «Choose Your Own Adventure»-prosjekt. Det vil si – seeren får valg underveis og velger dermed hvordan historien skal utvikle seg. Som et spill!! 

Torsdag ettermiddag melder Netflix at spillefilmen Bandersnatch kommer allerede i morgen, fredag 28. desember.

Benedict Cumberbatch har (så vidt vi vet) ingen rolle i Bandersnatch, men Fionn Whitehead (Dunkirk), Will Poulter (The Maze Runner) og Asim Chaudhry (People Just Do Nothing) er klar. 

Traileren kom nå, se her: 
Bandersnatch skal være en frittstående spillefilm i serien. Alle episodene av Black Mirror er jo strengt talt frittstående, men Bandersnatch skal ikke være en del av den kommende femte sesongen. (Men alt henger jo trolig sammen likevel.) 

Rykter sier at filmen blir Netflix’ første interaktive produksjon for voksne, noe man også kan tolke fra tekstplakatene i traileren.

Om Bandersnatch virkelig er et «velg ditt eget eventyr»-prosjekt med flere mulige utfall får vi trolig ikke vite før filmen slippes i morgen. 

Se også: Den nye filmen fra Get Out-skaperen ser sjuk ut

Les mer