Hopp til hovedinnhold
The Gray Man Netflix Ryan Gosling Chris Evans
Ryan Gosling som The Gray Man aka Court Gentry aka Sierra Six (Netflix)

The Gray Man med Ryan Gosling og Chris Evans skal bli Netflix-franchise

The Gray Man er Netflix’ dyreste film noensinne.

Vil du lage en omelett, må du drepe noen mennesker 😎

Captain America-veteranen fra MCU, Chris Evans, får nå spille skurk. Men det er Ryan Gosling som har hovedrollen som CIA-agenten The Gray Man alias Court Gentry alias Sierra Six. Den tidligere leiemorderen er håndplukket rett ut av fengselet av Sir Donald Fitzroy; sjefen for det private selskapet Cheltenham Security Services.

Karakteren til Ryan pleide å være en CIA-toppagent som folk flyktet fra. Men nå jages han selv gjennom mange land av Chris’ karakter; den psykopatiske eks-CIA-agenten Lloyd Hansen.

Chris Evans Lloyd Hansen The Gray Man Netflix Ryan Gosling

Chris Evans som sajko Lloyd Hansen (Netflix)

Han får hjelp av agenten Dani Miranda, som spilles av Ana de Armas. (Hun er «Bond-jente» i den ferske James Bond-filmen No Time to Die, og spiller mot eksen Ben Affleck i den messy, erotiske thrilleren Deep Water.)

Ana de Armas Dani Miranda The Gray Man Netflix Ryan Gosling Chris Evans

Ana de Armas som Dani Miranda (Netflix)

Hvis Extraction er din action-tekopp, bør The Gray Man kunne gjøre susen. Netflix lar Russo Brothers få bruke 200 millioner dollar på streamerens dyreste film noensinne.

Gikk en stor del av budsjettet til skuespillerne? I dag kom første trailer, og dette ser ikke ut som det koster nesten 2 milliarder kroner. Men det er definitiv stjernespekket action 💥

The Gray Man er basert på romanen med samme navn, og håpet til Netflix er at de nå endelig skal få til en film-franchise. Historien er den første av 12 bøker om agenten Court Gentry, skrevet av Mark Greaney. Forfatteren er også kjent for å ha tatt over Jack Ryan-bøkene etter bortgangen til Tom Clancy.

Nedenfor er første titt på The Gray Man.

Filmen settes opp på kino 15. juli og slippes hos Netflix en uke senere.

Regissørbrødrene Joe og Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame) er stolte over å få Captain America-stjernen til å spille bad guy.

– Det er vanskelig å finne noen på Chris Evans’ nivå som vil ta steget over til skurk. Det er derfor du tradisjonelt sett ikke får en film med Ryan Gosling versus Chris Evans, sier regissør Joe Russo til EW.

– Men han er på det punktet hvor det å spille en skurk er mer underholdende for ham enn å spille en helt. Så vi klarte å få to gigantiske filmstjerner til å gå løs på hverandre.

(Det hjelper kanskje å ha 200 millioner dollar å rutte med.)

Chris Evans og Ana de Armas teamer straks opp på nytt i den Dexter Fletcher-regisserte romkom-actionfilmen Ghosted for Apple TV+. Ana erstatter Scarlett Johansson, som måtte trekke seg fra rollen grunnet planleggningskonflikt.

Les også: Christian Bale debuterer i Marvel Cinematic Universe – og ser ganske jævlig ut

Dhanush The Gray Man Venkatesh Prabhu Kasthuri Raja Rege-Jean Page Ana de Armas Dani Miranda Netflix Ryan Gosling Chris Evans

Dhanush i The Gray Man (Netflix)

The Gray Man har også med den indiske stjernen Dhanush (alias Venkatesh Prabhu Kasthuri Raja). Han har vært på Forbes India topp 100-listen seks ganger.

I andre roller finner vi Regé-Jean Page (Bridgerton), veteranen Alfre Woodard (Oscar-nominert for Cross Creek), Wagner Moura (Elite Squad, Narcos) og Billy Bob Thornton (som vant Oscar for Sling Blade).

Disney+: Første titt på Snehvit-live-action-filmen får toksisk mottakelse

Rege-Jean Page The Gray Man Ana de Armas Dani Miranda Netflix Ryan Gosling Chris Evans

Rege-Jean Page (Netflix)

I tillegg til Jessica Henwick (The Matrix Resurrections) og Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark).

Se opp for barnestjernen Julia Butters (født i 09), fra Quentin Tarantino-filmen Once Upon a Time in Hollywood.

Les også: 5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Annonse: Her er 8 TV-serier du må se 🤩

Nyeste saker fra 730.no

Les mer