Hopp til hovedinnhold
Chris Hemsworth lager kaos i India og Thailand i Extraction (Netflix)
Chris Hemsworth lager kaos i India og Thailand i Extraction (Netflix)

Netflix fyrer løs med Chris Hemsworth via brødrene Russo

Karantene-action.

Hvor lenge må kinoene holde stengt og hvor vant blir folk til å se nye filmer hjemme istedenfor i en kinosal? (Generelt sett, når vil folk tørre å henge ut i rom med mange fremmede?)

Netflix, som allerede har gjort sitt når det kommer til å redusere kinobesøk, serverer nå den kliss nye action-thrilleren Extraction med Chris Hemsworth.

Sannsynligvis svak terningkast 4? Men trolig fet nok til å være en TV-film (eller mer korrekt; nettfilm) – og ikke minst «verdt penga».

Chris, som har blitt klodens nest best betalte skuespiller grunnet Thor, spiller leiesoldaten Tyler Rake, som skal redde den kidnappede sønnen til en fengslet gangster.

Som man kan se i traileren som kom i kveld, har Tyler ikke noe å tape. Men oppdraget blir mer vrient enn han hadde trodd.

Dette er regidebuten til Sam Hargrave; stunt-coordinator på Captain America: Civil War og Avengers: Endgame. Han har laget filmen sammen med brødrene Joe og Anthony Russo, som regisserte Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.

Sistnevnte satte verdensrekord på kino med nesten 2,8 milliarder DOLLAR i kassa.

Se også: Pass dere Netflix og HBO? Ny streamingtjeneste i Norge

Extraction hadde neppe blitt en historisk kioskvelter på kino, men den vil bli sett av millioner av mennesker over hele verdenen. Jamfør Netflix’ 170 millioner abonnenter.

(Tiger King har blitt sett av 34 millioner mennesker i USA i løpet av 10 dager, som er flere seere enn Stranger Things 2 i samme periode. Hvis Joe Exotic-dokumentarserien var en kinofilm, ville det tilsvare nesten 310 millioner dollar.)

Utenom australieren, får vi også se blant andre David Harbour (Stranger Things), Marc Donato (Degrassi: The Next Generation), den fransk-iranske stjernen Golshifteh Farahan og den indiske veteranen Manoj Bajpayee.

Filmen er skutt i India og Thailand.

Se første trailer for Extraction her:

Slippes 24. april.

Fun fact: Filmen het først Dhaka, deretter fikk den tittelen Out of the Fire, for så å nylig bli døpt Extraction.

LOL: The Office-produsentene med TV-serie om hjemmekontor

Nyeste saker fra 730.no

Les mer