Hopp til hovedinnhold

Nervøs Beyonce om plateslippet: – Jeg drakk vin og bablet med meg selv

ÆSJ? (I AM BEYONCE)

 
Da Beyonce slapp sitt selvtitulerte femte album ut av det blå for en snau uke siden, fucket hun opp de for kjapt satte årets beste skiver-listene til samtlige blader og aviser verden over. 
 
Alle skribentene har allerede levert inn sine favoritter og bare «Ååå, King Midas og Selena Gomez var bæst», men brått kommer den rause 32-åringen med et supersolid sett som strengt tatt burde vært på manges topp 3.
 
BEYONCÉ har falt i smak hos både kresne kritikere og mannen i gata – også young’ns som gladgutten i denne snutten er ombord:
 
(Fortsetter under.)

I går arrangerte Columbia Records slippfest for Bey i New York, hvor mor svarte på spørsmål som fansen sendte inn via hennes Instagram. Og spørsmål rundt den ukonvensjonelle albumslippen var mange, her svarer B på hva hun tenkte da hun bestemte seg for å droppe settet uten noen form for forvarsel eller promo:

Yummy mummy’en la også til at hun «kjedet seg» etter sitt forrige album 4 og følte at hun måtte utfordre seg selv:
 
– Helt ærlig så var jeg på et punkt hvor alt bare føltes likt. Så jeg skjønte at det var på tide for meg å gjøre noe nytt, omså bruke mer tid på å utvikle andre artister. Men det har hatt mye å si for meg å ikke bare være noens datter lengre. Det har vært utrolig frigjørende å bli mor for første gang. Jeg vil bare fortsette å bevege meg framover, utfordre meg selv og legge igjen en arv som kan inspirere andre. 
 
 
 
På grunn av at iTunes fikk enerett på å selge BEYONCÉ den første uken, slo blant andre den amerikanske butikkjeden Target seg vrang og nekter nå å ha albumet i hyllene.
 
Hva gjør en ekte #bossbitch så? Stikker på «tilfeldig» juleshopping hos konkurrenten Wal-Mart med publikumspleaseren Blue Ivy, deler ut gavekort for tusenvis av dollar og ender opp med en viral snutt som får ca. 15000000 klikk på 10 timer. 
 
#lul

Søt snutt:

Fun fact: Beyonce har nå fått sin egen kanal hos iTunes Radio, hvor hun selv står for musikken og prater litt om sine egne, nye låter. Utenom seg selv, spiller hun også blant annet Drake, Aaliyah, OutKast, Norah Jones, Lorde, Foo Fighters, Britney, (en middelmådig låt fra lillesøster) Solange og artig nok den svenske 730-favoritten Robyn.
 
Sjekk ut den Terry Richardson-regisserte videoen til Jay Z-gjestede «Drunk In Love» her.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer