Hopp til hovedinnhold

Neo-soul i norsk skog

(KNIRCKEFRITT)

I videoen til sin nye singel «The Beat» tar Oslo-jenta Nosizwe oss med inn i skogen i det som nesten kunne vært via mesterregissør Wes Anderson. Men snutten er laget av Synne Øverland Knudsen, med musikk fra Soulbase.

Ifølge Nosizwe, som gjorde rålekker figur på Øyafestivalen (og som – jadaaaa – fortsatt er søsteren til Tshawe), handler låten om å finne den indre takten.

– Jeg ser for meg hjerteslaget som den viktigste, styrende rytmen man skal gå i takt her i livet. Heller den enn rytmen av de nyeste trendene, eller rytmen av suksess. Denne låta er veldig viktig for meg. Den grunnla lydbildet jeg og Vegar (Soulbase) utvikler sammen. Jeg elsker selve låta, og har faktisk ikke blitt lei av å høre på den ennå! Jeg synes den er råtøff og fullt av hjerterom, akkurat som jeg vil være selv.

Se den kjute videoen til Nosizwes «The Beat» her:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer