Hopp til hovedinnhold
Harry Styles Florence Pugh Don't Worry Darling Olivia Wilde
(Warner Bros.)

Florence Pugh bryter stillheten om Don’t Worry Darling

OPPDATERT 4. september: Florence Pugh vil ikke stille på pressekonferansen til Don’t Worry Darling på filmfestivalen i Venezia.

Ifølge Variety ankommer hun festivalen i privatjet på mandag, samme dag som premieren, og skal kun gå på den røde løperen. Harry Styles og regissøren Olivia Wilde, som angivelig ble sammen da de filmet DWD i 2020, kom til Venezia i dag. Hver for seg. Les mer i den opprinnelige saken nedenfor. Denne uken hadde Florence premiere på The Wonder på Tellur-festivalen. Netflix-thrilleren, basert i Irland på 1800-tallet, er regissert av den chilenske Oscar-vinneren Sebastián Lelio og basert på Emma Donoghue-romanen. Briten spiller mot Tom Burke (The Souvenir, Furiosa) og Ciarán Hinds (Harry Potter). Ordet på MCU-gatene er at Florence Pugh ikke uventet får sin egen film som Black Widow-agenten Yelena Belova. Hun spiller Marvel Cinematic Universe-superhelten (eller kanskje bare «helten») i filmen Black Widow og Disney+-serien Hawkeye. I Venezia har Timothée Chalamet og Taylor Russell allerede stjålet showet med Bones and All: Se her 🔥


Det tok sin tid, Florence Pugh. Mange har lenge spekulert i om Florence Pugh boikotter Don’t Worry Darling ved å ikke si et eneste pip om filmen, til tross for at regissøren, Olivia Wilde, har hypet henne opp gjentatte ganger. Grunnen til den angivelige boikotten skal ifølge spekulasjonene være forholdet mellom Olivia og medskuespiller Harry Styles.

Florence Pugh skal ikke ha synes noe særlig om denne romansen.

Spesielt fordi Olivia (født i 84) angivelig fortsatt var i et forhold med Jason Sudeikis (født i 75) da hun fant tonen med Harry (født i 94) under innspillingen. Dette skal ha gjort flere på settet ukomfortable.

Se også: Harry Styles og Olivia Wilde hygger seg i Italia

Jason Sudeikis og Olivia Wilde på Gotham Independent Film Awards i desember 2019 (Jemal Countess/Getty/IFP)
Jason Sudeikis og Olivia Wilde (Jemal Countess/Getty/IFP)

Flere har i ettertid lagt merke til at Florence (født i 96) har vært usedvanlig stille siden promoteringen av filmen startet.

Se også: Don’t Worry Darling har fått full trailer

De spesielt interesserte har også påpekt at det ikke ser ut til at hun har noe problem med å promotere sine andre prosjekter.

Florence Pugh
Florence Pugh

Nå bryter skuespilleren endelig stillheten.

Hun har dog ikke noe vondt å si om sjefen sin Olivia. Hun nevner henne faktisk ikke i det hele tatt. I et intervju med Harpers Bazar forteller skuespilleren at hun reagerte på hysteriet rundt sex-scenene i filmen.

– Når det blir redusert til sex-scenene, eller for å se verdens mest kjente mann gå ned på noen, det er ikke derfor vi gjør dette, forklarer Florence.

Florence Pugh Harry Styles Dont Worry Darling nsfw
Om vi må gjette er det vel denne scenen skuespilleren sikter til? (Warner Bros.)

– Når du ansetter en verdenskjent popstjerne er det åpenbart at du må ha de samtalene. Det er bare ikke det jeg er her for å diskutere fordi [denne filmen] er større og bedre enn det.

Det er likevel noe ved filmen Florence gjerne vil snakke høyt om, nemlig sykepleierne på settet under pandemien.

– De folka fikk denne filmen til å skje. De kom på jobb til tidsnok tid hver eneste dag og respekterte prosessen, forteller skuespilleren.

For ordens skyld florerte det også rykter om at Olivia Wilde skal ha vært forsinket flere ganger på sett, og at Florence til tider måtte ta over regisseringen. Vi bare nevner det 🤷‍♀️

Florence Pugh og Harry Styles i Don’t Worry Darling (Warner Bros)

Skuespilleren irriterer seg også generelt over folks besettelse over kjendisers privatliv.

– Bare fordi vi har denne jobben betyr ikke det at alt må skrives om eller bli tatt bilde av. Vi har ikke meldt oss på en reality-seire, påpeker Florence.

Hun bekrefter i samme slengen at hun og Zach Braff slo opp tidligere i år, slik ryktene ville ha det til. Det er dog ikke det eneste hun irriterer seg over.

I intervjuet åpner Florence Pugh også opp om et viss Instagram-innlegg.

Tidligere i sommer skapte hun overskrifter da hun kom et clap-back på Instagram etter at flere menn kommenterte kroppen hennes som følge av en litt gjennomsiktig kjole.

– De var så sinte for at jeg var så selvsikker, og de ville at jeg skulle vite at de ikke ville runke til meg. Vel, ikke gjør det, foreslår Florence.

Se også: Doja Cat med NSFW-tweet til irriterende incels mannfolk

Les mer